reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

cześć dziewczyny! ja się witam jeszcze z łóżka, nie chce mi się z niego wyjść :-D!!! co do załamki, też taką przechodziłam ale czas się pozbierać i myśleć pozytywnie bo mój stary mnie skwitował,że go wykorzystuję jak samica w okresie rozrodczym i może się biedak zamknął w sobie i nie może nic ustrzelić :laugh2: do tego hmmm ... strasznie boli mnie w środku podczas stosunku - nie zawsze ale jednak czasami ból powraca :baffled: wczoraj to myślałam że się przekręce, a po wszystkim jeszcze tak strasznie bolało że szok! kiedyś myślałam,że to od prezerwatyw i rozmawiałam z ginekolog na ten temat ale powiedziała,że to mogą być zaburzenia hormonalne... ale nie wiem co z tym zrobić :confused2: wszystko ładnie jest rozgrzane a tu czasami boli jak cholerka, może czas zainwestować w jakiś żel intymny podczas stosunku?

za testujące dzisiaj trzymam kciuki &&

reklama
Czesc kobitki:-D
Niestety czerwona zmora juz przylazla po 5 rano wiec....... zaczynamy od nowa cykl.... tak jak sadzilam, komu jak komu ale zeby mi sie udalo to bylby cud. :-) Dzieki dziewczynki za &&&&&&&&&&&&&&&&& teraz czekamy na wiesci od rozy :-)

Wiem kaha ze kiedys przyjdzie:-D. Jak nigdy dzis jestem bardzo pozytywnie nastawiona do wszystkiego:-D
Zycie jest piekne i tak umie Nas zaskoczyc wtedy gdy tego sie najmniej spodziewamy.:-)
Wlasnie jestem w pracy i zero checi do roboty:no::-D:-)

Chyba we 2 gdzieś wczoraj balowałyście , ale to może dobry znam dla Roza, skoro aż 2 dziewczyny trzymają kciuki za test :-D
Ja też nie mam checi do pracy, siedzę na allegro i oglądam rzeczy:-)

Witam Babeczki.Test negativ, @ brak:eek:ale jest ok:-Da tak chcialam otworzyc sezon fasolkowy:-(
A najlepiej moj A mowi: Ty te testy za wczesnie robisz,ja to wiem zobaczysz.
no toc cholera ekspert sie znalazl,hihi:tak:

reklama
Do góry