reklama
bellabella
Fanka BB :)
kaha-no Wien osoba samotna lub osoba zyjaca w zwiazku pozamalzenskim moze podjac sie zabiegu,Ale ponosi wszystkie koszty w calosci.gdybys byla po slubie i conajmnie 2 lata staracie sie o dziecko,(chormony,badania,wszystko udokumentowane przez lekarza)to kasa chorych pokrywa polowe wydatkow.no Ale sie rozpisalam:-)A koszt to okolo 2,500euro
roza-nie wiem,czy od zeba,Ale boli az do ucha ciagnie
roza-nie wiem,czy od zeba,Ale boli az do ucha ciagnie
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
drogo i nie jesli ktoś ma kasę no można co miesiąc powtarzać my zrobilismy raz i później miesiąc przerwy i później znowu i się nie udało
Roza_
A widzicie o tm nie pomyślałam....podeszłam do sprawy optymistycznie zakładając że się uda za pierwszym razem:-)
Kaha jestem nauczycielem wychowanie przedszkolnego i w tym roku mam grupę trzylatków
Bella to do dentysty- współczuję
Kaha jestem nauczycielem wychowanie przedszkolnego i w tym roku mam grupę trzylatków
Bella to do dentysty- współczuję
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Nio tyle kasy to kupa naprawde. Powiem Wam ze sama sie nad tym zastanawialam ale potem stwierdzilam , ze inne kobity z jednym jajowodem zaszly w ciaze to ja tez bede wyrwale walczyc:-). Bellawspolczuje bolu ząbka.
Dzis powinnam miec @ i dalej jej nie ma.Brzuch i jajniki bola, temp. rano 36,8 nadal bez zmian. A test hmmmm. ;-) boje sie robic.
Dzis powinnam miec @ i dalej jej nie ma.Brzuch i jajniki bola, temp. rano 36,8 nadal bez zmian. A test hmmmm. ;-) boje sie robic.
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Aaaaa. Robilam dzis tylko owulacyjny i 2 takie same krechy. Nic z tego nie rozumiem a robilam z czystej ciekawosci hihi. Czy plik LH moze tak dlugo sie utrzymywac?????????
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
LALECZKA moja siostra miała zszywany jajnik bo jej torbiel była taka duża że aż rozerwała jajnik :-(i jako młoda dziewczyna w wieku 19 lat i teraz ma śliczną 2,6 roczną Agacinę :-)
a ja witam się powoli ze swoją zmorą @ ;-)
Roza i nie masz dość dzieci ja lubię dzieci kocham ,ale jak taka gromadka by sie darła to chyba bym dostała kołtuna !@!#
a ja witam się powoli ze swoją zmorą @ ;-)
Roza i nie masz dość dzieci ja lubię dzieci kocham ,ale jak taka gromadka by sie darła to chyba bym dostała kołtuna !@!#
bellabella
kaha-nie w niemczech,ja niestety nie orientuje sie Jak to w Polsce wyglada,bo od 10 lat mieszkam w niemczech.
Roza-z dentysta to troszke poczekam bo nie naleze do grupy osob co chetnie tam chodza:-)
laleczka-ja tez sie strasznie boje Ale jutro robie:-)zrob tez bedzie razniej:-)u mnie tempka stala 37,1
Roza-z dentysta to troszke poczekam bo nie naleze do grupy osob co chetnie tam chodza:-)
laleczka-ja tez sie strasznie boje Ale jutro robie:-)zrob tez bedzie razniej:-)u mnie tempka stala 37,1
reklama
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Zuzanko jajnik. A ja nie mam jednego jajowodu. Wiec szanse sa ale tylko 50/50. Jajniki mam 2 bo tamtego mi zostawili. A szanse na ciaze po stronie brakujacego jajowodu sa zerowe, tak mowia lekarze. Zawsze czekam na sygnaly ze zdrowego jajniczka a on daje mi popalic co 2-gi miesiac.
Podziel się: