reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

ZAWSZE JEST DOBRY CZAS NA CIĄŻE :-)

A
jaczekam na angielski i Pan się spóźnia...no ale dopiero 3 minuty więc dam mu szansę...:happy2:

reklama
kaha-no Wien osoba samotna lub osoba zyjaca w zwiazku pozamalzenskim moze podjac sie zabiegu,Ale ponosi wszystkie koszty w calosci.gdybys byla po slubie i conajmnie 2 lata staracie sie o dziecko,(chormony,badania,wszystko udokumentowane przez lekarza)to kasa chorych pokrywa polowe wydatkow.no Ale sie rozpisalam:-)A koszt to okolo 2,500euro
roza-nie wiem,czy od zeba,Ale boli az do ucha ciagnie:wściekła/y:

A widzicie o tm nie pomyślałam....podeszłam do sprawy optymistycznie zakładając że się uda za pierwszym razem:-)

Kaha jestem nauczycielem wychowanie przedszkolnego i w tym roku mam grupę trzylatków:tak:

Bella to do dentysty- współczuję:tak:

Nio tyle kasy to kupa naprawde. Powiem Wam ze sama sie nad tym zastanawialam :tak: ale potem stwierdzilam , ze inne kobity z jednym jajowodem zaszly w ciaze to ja tez bede wyrwale walczyc:-). Bellawspolczuje bolu ząbka.:no:
Dzis powinnam miec @ i dalej jej nie ma:szok:.Brzuch i jajniki bola, temp. rano 36,8 nadal bez zmian. A test hmmmm. ;-) boje sie robic.

Aaaaa. Robilam dzis tylko owulacyjny i 2 takie same krechy. Nic z tego nie rozumiem:no: a robilam z czystej ciekawosci hihi. Czy plik LH moze tak dlugo sie utrzymywac?????????:eek:

LALECZKA moja siostra miała zszywany jajnik bo jej torbiel była taka duża że aż rozerwała jajnik :szok::-(i jako młoda dziewczyna w wieku 19 lat i teraz ma śliczną 2,6 roczną Agacinę :-)

a ja witam się powoli ze swoją zmorą @ ;-)

Roza i nie masz dość dzieci ja lubię dzieci kocham ,ale jak taka gromadka by sie darła to chyba bym dostała kołtuna !@!#:confused:

kaha-nie w niemczech,ja niestety nie orientuje sie Jak to w Polsce wyglada,bo od 10 lat mieszkam w niemczech.
Roza-z dentysta to troszke poczekam bo nie naleze do grupy osob co chetnie tam chodza:zawstydzona/y::-)
laleczka-ja tez sie strasznie boje Ale jutro robie:-)zrob tez bedzie razniej:-)u mnie tempka stala 37,1:-D

reklama
Zuzanko jajnik. A ja nie mam jednego jajowodu:shocked2:. Wiec szanse sa ale tylko 50/50. Jajniki mam 2 bo tamtego mi zostawili. A szanse na ciaze po stronie brakujacego jajowodu sa zerowe, tak mowia lekarze. Zawsze czekam na sygnaly ze zdrowego jajniczka a on daje mi popalic :-D co 2-gi miesiac.

Do góry