reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
A Ja mam 3 rodzaje ciasta z mojej ulubionej piekarni-cukierni :-p z okazji przyjazdy męża :tak:
A choinkę małżonek schował ( bo mamy sztuczna ) jeszcze tydzień temu, miała czekać na księdza po kolędzie, ale ten nie zjawił sie - później napiszę jak to bylo :-)

Znalazłam prawników z Gdyni, wycenili mi poradę na 60-90 pln brutto, w ciągu 24-72 h udzielają odpowiedzi, mam nadzieję że rzetelni, dam później znac - może komus się przyda ;)

Ostatnia edycja:
daj znać anastazja sama ciekawa jak to zrobią i czy solidnie i nie oszukają :confused:

bella o to Ty też już obrobiona ,ja też ale jeszcze idę kuchnię skończę a późneij z M na zakupy jedziemy dla dzieciątka ;-)a za test trzymam kciuki musi się udac nie ma innej opcji
butter napisz czy wyszły jak na zdjęciu i czy są pyszne

a ja tymczasem uciekam :*

o matko jaka produkcja:-):-) aż miło,

Anastazja ja bym jutro wzięła tableteczkę:-), a z prawnikiem nie pomogę:-)

Dana osz ty uczona, aż dwa kierunki:-)

Kaha głowa do góry, doskonale wiem co czujesz, ja już zobie odpuściłam jazdy do gina po dwa razy w miesiącu na monitoring, pogodziłam się z moim PCOS i się zaprzyjaźniamy hahahah:-). Mąż badania dostanie i zaczniecie działać :-)

Bezdzietna hihi no chyba nie pechowe jest forum, uda się,narazie stoimy w kolejce:tak:

Laleczka to duża już córa:-) leci czas nieubłaganie:tak:, ojojoj jeden jajowód:-(

Wiecie że rok 2013 jest rokiem płodności:-D:-D tak mówią he he

Nikusia a cóż to u ciebie się dzieje???? jakieś anomalie:tak: ty miałaś CLO na ten cykl i aż3 pęcherzyki:-)

Zuzanka gdzie uciekasz??? jakaś robota czeka??

A ja wczoraj myślałam że zawału dostanę, odebrałam auto od mechanika, jadę do dentysty i jak nie pierdutnie pod maską jakaś część , myślałam że zawału dostanę:shocked2:, no ale nic - do domu trzeba wrócić heh, i jadę od dentysty i słyszę jak coś na asfalt rąbnęło:szok: - wróciłam się i szukałam co to poleciało, grzebię grzebię w tym śniegu z solą i ....podnoszę kawałek sprężyny amortyzatora:wściekła/y::wściekła/y: ehhhh mamy się z tym autem:no: ciekawe co jeszcze mnie czeka hahaha

Ostatnia edycja:
Roza nie ogarnąć miałam do konca mieszkanko dzisiaj a jutro może dzień pidżamowy zrobię a co :-Du mnie @ brak jakiś obłęd myślałam,że przylezie dzisiaj

a to oni coś źle dokręcili ?? :wściekła/y:

zaraz uciekam z M na zakupy dam znać co kupiłam :cool2::tak:

o masz butter tylko się narobiłaś ?

Roza -dzięki dobre słowa:) A co do auta to my też mamy jakieś pechowe;-) Ciągle coś się dzieje. Raz jak jechałam do rodziców to pasek klinowy się zatarł bo za mocno naciągnęli i jedziemy sobie i nagle czuję zapach spalenizny...i trach auto przestało jechać, szybko na pobocze, otwieramy maskę a tam płomień! Boshe... ile się strachu najadłam, mówię Ci.
I to jest tylko jedna z takich przygód:D Bo było ich więcej. A auta aż tak starego nie mamy.

Dziewczyny jak tak czytam o tych ciasteczkach, to też bym zjadła. A nie mogę...obiecałam sobie ograniczenie! :D

Mam do was jeszcze pytanie. Czy orientujecie się ile może kosztować Inseminacja? Jakieś widełki?

Ostatnia edycja:
reklama
Czy ja to ogarnę????
:szok::eek:...no jak cisza była to cisza...Jak się rozpisały to za skaby świata nie wiem co której napisac chciałam:confused::confused::dry:...no ale ja zaglądnąc i napisac mogę jedynie po pracy :cool:
Więc ogółem....&&&&&&&&&&&& za jutro testujące:tak::tak: mają się tu dwie kresy świecic, że oczy na wierzch nam wyjdą:tak:

Zuza - niech już @ przylezie i wreszcie będziesz mogła zacząc działac :tak:

Butterfly - No ja niejednokrotnie czułam rozczarowanie, na zdjęciu pięknie a u mnie masakra :-(
Anastazja - kurcze nie mam prawnika zanjomego ale może ten którego znalazłaś coś mądrego wymyśli &&&&&&
U mnie ostatnie podrygi zdychającej ostrygi...w związku z infekcją gardła zanotowałam 37.0 od niepamiętnych czasów...BOSZZZ.....Toż miałam tak,ą tem tylko raz w życiu...nie powiem kiedy bo teraz wiem, że to infekcja :-p

Dziewczynki ja już sę też pogodziłam z moją niepłodnością...owszem jak się tak kapowac po owu zaczynam, że dupa, że znowu się nie udało to nachodzi mnie chęc popłakania, zapytania dlaczego... ale potem jakoś się podnoszę....Trzeba dostrzegac inne też dobre aspekty naszego życia.
Trzymajmy się...
Ja dziś jeszcze angielski mam o 19:30 więc spadam powtarzac bo tydzień minął a ja nic nie pamiętam :cool:

Do góry