reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Nikusia -jak jestem umówiona na wizytę to też siedzę dość długo, ale ja się zawsze bardzo stresuję :( I zawsze jak powie, że coś jest nie tak, to ja już mam czarne myśli i zapominam o wszystko wypytać.

BellaBella - ​trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki:)

reklama
Czy forum może być pechowe? Myślę że nie. Przecież to nie możliwe że aż tyle dziewczyn + nasi panowie mieli takiego pecha a za razem taki zbieg okoliczności że zebrałyśmy się tu wszystkie na tym forum:-D Ale powiało filozofią . Ferdek by powiedział ''Bo to się nawet fizjologom nie śniło'':-D:-)

Czy forum może być pechowe? Myślę że nie. Przecież to nie możliwe że aż tyle dziewczyn + nasi panowie mieli takiego pecha a za razem taki zbieg okoliczności że zebrałyśmy się tu wszystkie na tym forum:-D Ale powiało filozofią . Ferdek by powiedział ''Bo to się nawet fizjologom nie śniło'':-D:-)

hehe dobre

ja jestem na innym wątku tak jak pisałam wcześniej i powiem Wam ,że to idzie masowo jak jedna zaciąży tak już później sypią się kreski :tak: więc dziewczyny do roboty !!!!
jest tam mała gromadka dziewczyn ale bardzo zaprzyjaźnione jesteśmy ze sobą już 3 dziewczyny urodziły więc mamy mamy świeże ,następnę są w kolejce do porodu a inne dopiero zaczynają przygodę z ciążą ,ale powiem Wam,że pomimo ,że ja jestem od 2 lat na forum i mi się nie udało cieszę się ,że moim koleżankom się udaje :tak:

Hello,
A ja już lepiej się czuję, więc dziś cały dzień książki czytałam:) Włączyłam jedno proanie i odpoczywam, bo sił nie mam, to włączenie prania mnie zmęczyło:szok::-D puki Basi nie mam korzystam z lenistwa:p Dzis mi powiedziała czy przyjadę po nią...tęskni moja kochana...

Tyle żeście napisały że ja naprawdę nie wiem co komu mam odpisać, przeczytałam ale nie zapamiętałam już która co pisała, więc odpisuję ogólnie do wszystkich! Temat remontów....no remonty są fajne jak jest kasa, my przemeblowalismy w czerwcu domek, bo było trzeba Młodej oddać sypialnię i zrobić pokój, to meble kupowaliśmy dla niej, a z malowaniem czekamy z 2 lata jeszcze, bo puki co szkoda farby jak 2 latek grasuje:p:p Co do łazienki to sie zgadzam, my puki co mamy mała i z brodzikiem, i to jest masakra, Basia uwielbia wannę u dziadków i mi tego strasznie brakuje, bo codzienność bez wanny jak jest dziecko staje się upierdliwa. Na szczęscię w perspektywie jest druga większa łazienka i tam obowiązkowo będzie wanna:) Co do kolorów to też lubię brązy:D A to że oklepane to mam w d... ważne że zawsze ładne i zawsze z klasą i że mnie się podobają:)
Idę oglądać serial z moim, bo wrócił z pracy:)
BellaBella trzymam kciuki &&&&

To może niech Bella zacznie to już później wszystkie po kolei :zawstydzona/y: by tak zaczęły te mdłości zachcianki huśtawki nastrojów senność bóle cycków i co tam jeszcze jest:-)

Skarzt to dobrze ,że coraz lepiej ;-)a ja też lubię brązy :tak:

mnie @ atakuje i nie obyło się bez ibum !!nie lubię brać leków ale jak mus to mus !!!ehh o moje dziecko wróciło a już zaczęłam sie martwić :angry:ale dziecko grzeczne napisało ,że będzie później :tak:nie lubię jak wraca tak późno ....aaa bo nie wiedzą nowe dziewczyny ,wychowuje siostrę ,która ma już 16 lat glut ,panna że oho !:-D

Bezdzietna no mogłoby już zacząć się ja już też tak bardzo bym chciała :-( ehhhh no cholera jasna no!!!

Ostatnia edycja:
Zuzanka - 16 lat to już nie takie dziecko :p:p Pana na wydanie hehe :D

mam jeszcze jedno pytanie do was:) Czy, któraś z was badała lub bada sobie szyjkę macicy? Ja staram się to robić codziennie wieczorem podczas kąpieli, bo chcę zobaczyć jak się zmienia. Teraz zauważyłam, ze jest troszkę niżej niż wczoraj i bardziej otwarta (przynajmniej tak mi się wydaje) - czy, któraś z was wie może co to może oznaczać?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kaha - ja próbowałam badac sobie szyjkę....ale...po pierwsze już rodziłam więc nie mam odniesienia...i dla mnie moja niestety zawsze wydaje się otwarta :crazy:
Generalnie za cholerę nie mogłam rozgryźc co i jak...Potem badałam jedynie podczas dni płodnych i rzeczywiście czułam ją bardziej otwartą... ale przestałam grzebac bo niestety szybko można infekcje złapac...no a ja mam tak piękne i czytelne cykle, że nie potrzebowałam generalnie dodatkowych objawów...
Ale na 28 dni jest fajny artykuł jak macac itd . polecam

Nikusia - Dzięki śliczne. Artykuł jest na prawdę bardzo fajny. Zanim odpisałaś to go znalazłam, ale dziękuję Ci ślicznie:-):-):-)
Tak patrząc na ten artykuł to powinnam być w okresie jajeczkowania, ale jak to się ma do dzisiejszych badań i mojego PCO ehh... nie wiem nic:szok:

reklama
Dziewczynki ale Wy duuuuuuuzzzzzooooo piszecie, :-D az nie nadazam czytac Bellabella trzymam kciuki zeby nie przylazla za Ciebie i za siebie hihihi:zawstydzona/y: Kaha171 mi tez pecherzyki nie pekaly lub nie rosly i Clo nic mi nie dalo takze narazie lepiej ze ci go nie przepisala;-) ZUZANKA a TOBIE kochana zycze abys jak najszybciej doczekala sie dzidzi :-D bo widze i czytalam ze kurs juz ukonczony

Do góry