reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
a ja kompletnie nie wiem jak się maca :no: i raczej nie spróbuje bo ja szybko łapie infekcje i bałabym się ,że zaraz czegoś złapie znowu :-(
czekam na M bo muszę obgadać sprawę o Młodej i go jeszcze nie ma ,i jak zwykle przylezie i będzie jadł coś a ja smaka na robię sobie i też będę chciała :crazy:

kaha171 ja badam sobie szyjke juz dosc dlugo i u mnie wyglada to tak. Po@ jest nisko i twarda jak czubek nosa i taka sucha:-D przed owul. jest wysoko i robi sie taka mieciutka i mokra :-D a przed okresem jest dalej wysoko ale twarda i na dzien lub dwa przed @ obniza sie i otwiera i robi sie taka miekka .:-D Nie wiem czy dobrze to napisalam ale tak to odczuwam:-). Natomiast dzis dalej jest wysoko i taka twardawa a wkolo niej mam bialy sluz i tu cos mnie zmyla hmm. Zobaczymy co sie z tego wykluje .:-D

laleczka -dzięki za swoje odczucia:) U mnie jest jak na razie bardzo wysoko i dość otwarta. No czas pokaże co i jak:)
A jak starałaś się o Nicole to miałaś już PCO? - bo chyba dobrze kojarzę, że pisałaś że masz.

LALECZKA na kanapki ,które sobie naszykuje przed 22 :angry: na męża to mogę smaka narobić sobie dopiero po @ ale nie wiem czy Wy też tak macie ,że ja w trakcie mam zawsze największą chcicę :rofl2:

kaha tak na forach się przyjęło ja nie wiem czemu ale od początku tak załapałam i piszę za miast mój mąż Twój mąż jakoś tak eMek :-) ja piszę albo eMek albo M bo ma literkę na M a nie piszą dziewczyny imion bo jak większość z Nas chce pewnie być anonimowa ;-)

reklama
laleczka -dzięki za swoje odczucia:) U mnie jest jak na razie bardzo wysoko i dość otwarta. No czas pokaże co i jak:)
A jak starałaś się o Nicole to miałaś już PCO? - bo chyba dobrze kojarzę, że pisałaś że masz.
Wiesz Nicolka to wpadka hehe mialam wtedy 23 lata :-D
3 lata temu mialam CP i usunieto mi lewy jajowod.:-(
Od tego czasu nic nie zaskoczylo badania moje oki HSG prawego jajowodu oki:tak:
Maz w trakcie badan :happy:

Do góry