reklama
Bezdzietna
Fanka BB :)
Na dni płodne szyjka jest krótka i otwarta do tego śluzu dużo a na okres dłuższa i otwarta ja tak mam w inne dni cyklu długa i zamknięta
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a ja kompletnie nie wiem jak się maca i raczej nie spróbuje bo ja szybko łapie infekcje i bałabym się ,że zaraz czegoś złapie znowu :-(
czekam na M bo muszę obgadać sprawę o Młodej i go jeszcze nie ma ,i jak zwykle przylezie i będzie jadł coś a ja smaka na robię sobie i też będę chciała
czekam na M bo muszę obgadać sprawę o Młodej i go jeszcze nie ma ,i jak zwykle przylezie i będzie jadł coś a ja smaka na robię sobie i też będę chciała
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
kaha171 ja badam sobie szyjke juz dosc dlugo i u mnie wyglada to tak. Po@ jest nisko i twarda jak czubek nosa i taka sucha przed owul. jest wysoko i robi sie taka mieciutka i mokra a przed okresem jest dalej wysoko ale twarda i na dzien lub dwa przed @ obniza sie i otwiera i robi sie taka miekka . Nie wiem czy dobrze to napisalam ale tak to odczuwam:-). Natomiast dzis dalej jest wysoko i taka twardawa a wkolo niej mam bialy sluz i tu cos mnie zmyla hmm. Zobaczymy co sie z tego wykluje .
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Tak Nasz skarb Nicolka hihi juz prawie 10 lat ma ehh
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Zuzanko dobra jestes hihi smaka se narobie na jedzenie czy na meza hihihi
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
LALECZKA na kanapki ,które sobie naszykuje przed 22 na męża to mogę smaka narobić sobie dopiero po @ ale nie wiem czy Wy też tak macie ,że ja w trakcie mam zawsze największą chcicę
kaha tak na forach się przyjęło ja nie wiem czemu ale od początku tak załapałam i piszę za miast mój mąż Twój mąż jakoś tak eMek :-) ja piszę albo eMek albo M bo ma literkę na M a nie piszą dziewczyny imion bo jak większość z Nas chce pewnie być anonimowa ;-)
kaha tak na forach się przyjęło ja nie wiem czemu ale od początku tak załapałam i piszę za miast mój mąż Twój mąż jakoś tak eMek :-) ja piszę albo eMek albo M bo ma literkę na M a nie piszą dziewczyny imion bo jak większość z Nas chce pewnie być anonimowa ;-)
reklama
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Wiesz Nicolka to wpadka hehe mialam wtedy 23 latalaleczka -dzięki za swoje odczucia U mnie jest jak na razie bardzo wysoko i dość otwarta. No czas pokaże co i jak
A jak starałaś się o Nicole to miałaś już PCO? - bo chyba dobrze kojarzę, że pisałaś że masz.
3 lata temu mialam CP i usunieto mi lewy jajowod.:-(
Od tego czasu nic nie zaskoczylo badania moje oki HSG prawego jajowodu oki
Maz w trakcie badan
Podziel się: