reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Mi tam metoda wmawiania sobie ciąży poprawia nastrój. A to już dużo. Sto razy lepsze to niż ciągłe zawodzenie, że znowu nie, że ja nigdy nie zajdę, ciągłe pytania dlaczego? Choćby dlatego, w moim przypadku jak najbardziej sie przydaje:-)

To ja tez sobie wmawiam bo policzylam i dzis mam 30dc a nie 29 tak jak myslalam;) Czyli narazie jest dobrze;) Chyba ze @ przylezie jutro;/
A jak nie przylezie przez weekend to sie moze w poniedzialek na bete wybiore...

Ostatnia edycja:
Powiem Wam tak, ta podświadomość działa :tak::tak::tak:
Ten tydzień jest wyjątkowy, wierzę w to że jest to mój ostatni cykl starankowy, a ja jestem szczęśliwa i zadowolona z życia :-):-):-)

Matko jedyna A WY MÓWICIE, ŻE MACIE PROBLEMY Z PŁODNOŚCIĄ :szok::szok::szok::-)
Tyle natrzaskałyście, że pojęcia nie mam co której napisać :confused:...
Kasienkadg - widzisz...ciężko stwierdzić... ale skoro Ty wiesz, że @ przyjdzie to ja wmawiać tobie nie będę że nie przyjdzie...Bo ja mam dziś 4 dfl i wiem, że za równiutkie 10 dni moja @ przylezie...pierwszy objaw...UWAGA :happy2: nie śmiać się zboczuchy... ból gardła... za 4 dni śluz BJ a za 10 @... To są moje objawy normalnego owulacyjnego (bezdzietnego cyklu)...więc dla mnie dłuższa fl o dzień lub dwa nadziei by nie robiła...CHOCIAŻ skoro się aż tak nie obserwujesz i do końca nie wiadomo to &&&&&&&&&&&&&& dopóki @ nie ma :tak:
Anastazja - masz rewelacyjne podejście do sprawy (też tak chcę) i chyba uczę się tego... pokora to po pierwsze a po drugie pogodzenie się z czymś czego zmienić nie mogę... NO I OGROMNA RADOŚĆ...z czego ? z życia!!!TAK TRZYMAJ!!!!!
Ja powiedziałam sobie, że odpuszczam wszelkie dywagacje, zastawiania się itd... Zrobię tylko jeszcze HSG ewentualnie Laparoskopię i na tym koniec...Nie ma co czekać, siedzieć, biadolić i ciągle być nieszczęśliwym bo nie ja... Trudno nie ja i nawet na głowie jak stanę to może też być że nie ja... Przecież się nie zabiję...
Audiobooka nie czytałam jeszcze bo nie mam w chacie czasu no a w robocie wiecie :cool2:...pracuje się nie :happy2:
Danao, Zuza i reszta staraczek POZDRAWIAM :-)

Może ta nasza płodność przełoży się na dzieci :dry: chyba , właśnie tak, postanowione - ten kto dużo płodzi na BB później dobrze płodzi w życiu :-D:-D:-D:-D
Dzisiaj mam dzień lenia, na 12 idę na usg tarczycy a później ...... później muszę dowiedzieć się na tematy finansowe:sorry2::baffled:
Kolejna z gardem :-D a czy przypadkiem to nie jest tak że sobie wmawiasz ? :dry: Ja tam nie wierzę w takie rzeczy :-p wierzę w sukces, powodzenie i dobrobyt:szok::happy2:
Powiem Wam że te nowe budownictwa to są okropnie ..... cienkie, wczoraj sąsiad się pyta mojego męża czy staramy sięo dziecko , bo ...... no właśnie :blink: wyszedł na papierosa na balkon i mówi że aż się zaczerwienił :szok::happy2::sorry2::shocked2: muszę ciszej się zachowywać :-D

reklama
Hej dziewczynki;)

U mnie dalej temp wysoko, czyli @ dzis nie bedzie;) (.)(.) dalej bola. To juz 31dc i zaczynam sie powoli denerwowac heee;)

Anastazja- no to niezle;D Ja na miejscu tego sasiada nic bym sie nie odezwala hihi;D

Nikusia- a ja ci zycze, zeby ktorys z tych "normalnych" cykli okazal sie fasolkowy;) Ale bys miala niespodzianke;p

Do góry