reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Cisza he... Naplodzilyscie jak nie wiem;D

U mnie dzis 29dc, zazwyczaj mam 28dniowe, ale ostatni mial 30dni, wiec czekam sobie spokojnie do przyszlego tygodnia. Jak fasolka ma byc to bedzie w przyszlym tyg tez. Zreszta juz mi sie nie chce marnowac kasy na testy;/ Jak nie bedzie w przyszlym tyg, to znaczy, ze cos jest na rzeczy:-) Ale nie nakrecam sie nawet w tym cyklu i jakos latwo mi to idzie;) Moze dlatego ze za duzo spraw mam na glowie. Chcemy otworzyc ta pizzerie, wiec jest duzo zalatwiania;):tak:

A co do drinkow to jestem w nich specjalistka;);-) Tylko driny pije, zreszta w barze pracuje wiec cos o tym wiem;)
I moge wam podsunac fajny alkoholowy pomysl na imprezke;) To tzw. " Pijane misie" :-D Kupujecie zelki, najlepiej wlasnie w ksztalcie misiow, i jakis alkohol. Najlepiej wodka, moze byc smakowa (chociaz ja robilam z czystej). Wsypujecie misie do zamykanej miseczki, zalewacie alkoholem tak 2cm ponad poziom zelkow, zamykacie i odstawiacie do lodowki na minimum 5 dni;) Codziennie trzeba je ze 2 razy zamieszac, zeby sie nie skleily i dobrze nasiakaly;) Pychotka;))):tak:

reklama
Ja miałam gości w pracy , więc opiłam sie herbatą :-p
zuza - a jakie zioła pijesz? Ja pije o.Sroki , chyba jego, już nie pamietam, wczoraj zapomniałam wypić przez wino :-p
dana - i kto mówi o cisza , ta co się ukrywa i nic nie odzywa :-p:tak:
kasienka - musisz mówić że jesteś w ciązy, bo tak to nigdy nie będziesz :no::-)

Do góry