reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Dzien doberek!

My juz w domku po fajnym wyjezdzie. :-) Mia polozona, my relaksik... :-)

Roza - przykro mi z powodu @, ale nie puszczam kciukow! &&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl!

Sun - testujesz jutro?

Mysiak - i ja nie umiem pomoc niestety...

Butterfly - jak po weselu?

Milego wieczorku wszystkim zycze!

Cześć dziewczynki :-)

Ostatni tydzień w pracy przed urlopem :tak: ale się cieszę ;-)

No nadal nie ma @ i tempka ciągle wysoko i strasznie bolą (.)(.), ale nadal się nie nakręcam bo @ zawsze może przyjść...A dzisiaj w pracy Pan z którym pracuję powiedział mi, że "pięknie wyglądam" :-D

​Dzien dobry!

Sun
- nadal masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!! ;-)

Milego dnia, babeczki moje!
Ja nadal czekam na tesciochy...

Witam się i Ja,

powiem tak, przez weekend wchodziłam ale brak weny na pisanie, tylko wykres uzupełniałam :zawstydzona/y:
roza - Ty wiesz - napisałam Ci pod wykresem :tak:
sun - Tobie też napisałam, ale jeszce tutaj - trzymam kciuki zebyś rozpoczęła falę ciąż :tak: bo zawsze tak jest , że jak jedna to zaraz i następna :-p
kasienka - buty miód, malina i orzeszki :-D:-D Ja sobie na zimę postanowiłam kozaki bez obcasów, niech nawet brzydkie będą ale żeby był ciepłe i z gumową podeszwą i żeby ta guma trochę do góry podchodziła, bo jak znowu będzie mokra zima - to gumiaki jak nic trza będzie kupować :szok:

Ja powiem , że sama nie wiem jak się czuję , jedyne co, to nie odmawiam sobie wina :-p i niech będzie co ma być, bo przez prawie rok w 2 fazie starałam się nie pić alkoholu, no ale ileż można się ograniczać, a sądząc po moich temperaturach na wykresie to czekam na @ i postanowiłam że wracam do biegania, bo przez ostatnie 3 tyg przytyłam znowu :wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj pewnie leniwy dzień będzie, bo każdy rozpoczyna rok :-D

Kochane ja po prostu nauczyłam się luzować i nie chcę się teraz nakręcać... jak jest fasolka to ona tam nadal zostanie nawet jak test zrobię za tydzień... dzisiaj jest 1-2 dni spóżnienia więc o niczym to nie świadczy... ;-)

reklama
Dokładnie masz racje , musimy przystopować z nagabywaniem , ale czasami ponosi :sorry: na tym zwłaszcza wątku tak bardzo są potrzebne pozytywne emocje :tak: bo z jednej strony jak któraś chwali się pozytywnym testem to jest taka myśl - a dlaczego to nie Ja, a dopiero później cieszenie się, że skoro jednaj z nas " długowiecznych" staraczek się udało to i mnie się w końcu kiedyś uda :tak: Też tak macie ? ;-)

Do góry