reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Danao - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wpadke!!!

Sun - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II na tescie!!!

Kto jeszcze testuje w najblizszych dniach?

dana - jak już wspomniałam, trochę wiary wlotka - upolowali 21 pln :szok::-D to już lepiej na winie wyszli - bo chyba z 35 butelek dostali :tak:
sun - nie nakręcam Cię, sama lepiej znasz swój organizm, a dla nas długo starających się każde nakręcanie nie jest wskazane, także Ty się nie nakręcaj a my będziemy wierzyć i mieć nadzieję :tak:
nikusia - takiej to dobrze , aż do środy wolne, a co to ? urlop :confused::dry:;-)

Powiem Wam że takich nudów to dawno nie było, dosłownie nic się nie dzieje !!!!!! Już wypiłam kawę, zjadłam cukierka i banana :crazy: pewnie moje kg po tych wszystkich obżarstwach wahają się w granicach 70 kg :zawstydzona/y:
A mój mąz umówił się z kolegą na 23 :szok: zaraz po meczu - na piwo/wino/ oglądanie następnego meczu :szok:

Swietujemy hehe;D

Ja dzis wybralam sie do galerii bo pare drobiazgow musialam kupic i sie zakochalam... w pewnych butach w Deichmannie <3 Co prawda szpilka chyba z 12cm i moge byc w nich wyzsza od M. ale sa bosssskie;)) Dobrze,ze zblizaja sie moje urodzinki hihi;D Jeszcze 18 dni;D I 15 do urodzinowej impresski;)
Jak bede na kompie to wam je pokaze;)

Hej dziewczynki, wróciłam właśnie z galerii ale tak mnie oczy od świateł bolą, nie wiem co oni za oświetlenie w tych galeriach mają....

Sun trzymam &, żeby @ nie nadeszła!! przydałaby się jakaś dobra wiadomość chociaż od jednej z nas:)

W galerii co druga babeczka w ciąży...albo ja tak bardzo zwracam na to uwagę, albo tak po prostu jest.:confused:

but.jpg

Moje piękneee :))))

lajka - to juz takie nasze zboczenie, ze wszedzie widzimy dzieci albo kobiety w ciazy... Ja tez zwracam na to uwage :crazy:

A ja mam cholera dzien zarloka;/ Jest prawie 22.00, a ja grzeje sobie druga porcje pierogow z truskawkami... Szok...:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry