reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Dokładnie masz racje , musimy przystopować z nagabywaniem , ale czasami ponosi :sorry: na tym zwłaszcza wątku tak bardzo są potrzebne pozytywne emocje :tak: bo z jednej strony jak któraś chwali się pozytywnym testem to jest taka myśl - a dlaczego to nie Ja, a dopiero później cieszenie się, że skoro jednaj z nas " długowiecznych" staraczek się udało to i mnie się w końcu kiedyś uda :tak: Też tak macie ? ;-)

Też tak mam... ale to jest chyba normalne... może dlatego, że tak długo się staramy i ciągle nie wychodzi...a tu nagle jakaś piszę "udało się, jestem w ciąży" - cieszymy się jej szczęściem, ale same mamy doła, że nam nie wyszło... Trzeba czekać na naszą kolej... i tyle...

reklama
Hej!
Ja troche przygłucha dzisiaj jestem po weekendowym maratonie koncertowym:-D
Sun kciuki ogromne, jak dla mnie tpo jest spooooora szansa, ze to własnie fasolka! Tak z ciekawości, często Ci się opóźnia okres?

P.S/ Lodówka mi się zepsuła:wściekła/y::-(

danao miałam jeden taki cykl, w którym okres spóźnił mi się kilka dni... ale wtedy tempka skakała jak oszalała... a teraz rośnie... ;-)

Cześć dziewczyny!!! witam się z wami
yes2.gif
po szalonym weekendzie miałam być już dziś w pracy ale tylko sobie podniosłam ciśnienie
eek.gif
baffled5wh.gif
zerwałam się rano i pojechałam po umowę i podskoczyłam do całej mojej "szefowej" ale jej nie było to do niej zadzwoniłam ale się okazało,że jej dziś nie będzie i mam przyjść jutro tylko dać jej umowę i bla bla i poczekać bo ona musi coś pozałatwiać
baffled5wh.gif
nie rozumiem tego ale O.K bo umowę dostałam od dzisiaj do 31.01.2013 roku. No zobaczymy co to będzie jutro i kiedy będę mogła w końcu zacząć... Na weselu było bajecznie!
laugh.gif
yes2.gif
ale się nadynialiśmy z G :) tańczyliśmy całą noc ( z przerwami na regenerację ) wariacje takie,że mnie nogi bolą do dziś
laugh.gif
wczoraj byliśmy na poprawinach i tak nam zeszlo jakoś :)

Butterfly wstaw fotkę, wstaw. Zresztą chyba o ile pamiętam, obiecywałaś:-)
Kwiatuszek dobrze prawi:-) Denerwują nas czasem kobitki, które witają sie na forum i po kilku dniach juz zachodzą w ciażę. Zaś w sytuacji, gdy udaje się zafasolkować którejś z starających się rok, dwa i więcej sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Cieszymy się i to bez zazdrości. Własnie dlatego, że skoro udało się jej to i dla nas jest nadzieja.:tak::tak:

ja się własnie przykładam do rozpoczęcia starań :) niby już decyzję podjęliśmy, ale jeszcze nie możemy się za to zabrać (a jak się zabieramy, to wciąż z zabezpieczeniem).

reklama
Butterfly - ladna ta sukieneczka;) Kolor swietny;)

Js bylabym zazdrosna gdyby sie okazalo ze ktos z mojego otoczenia jest w ciazy. Ale jesli ktoras z was tutaj zaciazy, to moze rozpocznie ten dlugo oczekiwany baby boom!

Ja tak jak wczesniej powiedzialam ten cykl spisuje na straty he;) Malo bylo przytulanek i to chyba musial by byc zloty strzal hehe;D Ale nie przejmuje sie tym. Kiedys sie w koncu musi udac... ;] Bola mnie (.)(.) juz od paru dni, wiec pewnie @ przyjdzie jak w zegarku za 9 dni;)))
Aha - a co do tempki to mi zawsze spada w dzien, w ktory dostaje @. Wiec Sun, dalej &&& za ciebie;)

Ostatnia edycja:
Do góry