reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

reklama
wiecie co ja tez sie martwie co z esterka i chyba do niej zadryndam...chociaz moze ona w szpitalu i nie bardzo moze gadac..to moze wysle smsa....

edit: wyslalam jej smsa i przeslalam buziaki od nas wszytskich:-)
jak odpisze dam wam znac...mam nadzieje, ze wszytsko w porządku...

Ostatnia edycja:
EmilkaT super, dzięki za przesłanie pozdrowionek od nas dla Estery, czekamy na wieści, ale tylko dobre wieści:tak:

E-stere być może jutro wypiszą z Olisiem do domu a jak nie to coś brzdąka że na własne życzenie bo ją wkurzają tam:-) charakterna kobita:-)
więcej napisze juz nam sama jak juz zadokuje sie w domciu...wyniki te które już są są oki a reszta za miesiąc (bo niektóre badanka wysłane do wawy)
a i macie pozdrowienia od niej:-)

karmelcia czyżbyś znalazła przycisk GO AWAY?hehehe
Anik chyba dalej się męczy biedna dziewczyna.Oj dobrze,że ja nie mam tak źle.Muszę przyznać,że mi sie poszczęściło w tej kwestii :-D No generalnie grzechem byłoby narzekać.
Jutro oddajemy Gosie do dziadków aż do piątku bo mamy mały remoncik i warunki dla dziecka nie bedą sprzyjające.Zwłaszcza iż owo dziecko zachowuje się jak struś pędziwiatr.Właśnie tylko czekam aż usłyszę mig mig.Nie wiem jak ja przeżyje tyle czasu.Już tesknie :baffled: mam tylko nadzieje, że bedzie tyle roboty,że nie bede miała sie czasu nad sobą rozczulać.
Pozdrowionka dziewczyny.

reklama
Oj męczy się ta Anik bidula i w dodatku odcięta od świata i nie ma jak wyrzucić swojej złości na forum ;-) trzymamy kciuki żeby jakoś to wytrzymała ;-)

... wycięto na wypadek wszelki ;-) ...

Moje słoneczko właśnie się wybudziło i w drugim pokoju sobie gaworzy ;-) bez krzyku, płaczu... bierze sobir maskotkę i do niej gada ;-) powiedziała MAMMA ostatnio i powoli załapuje do czego służą nogi i ręce jak się leży na brzuchu i przymierza sie do pełzania. I właśnie chyba jest ta chwila, że chciałoby się czas zatrzymać w miejsu ;-)
Evalajna, Kaatia, Emilka - gdzież was wywiało dziewczyny??? O Pedro nawet nie wspomnę ;-) Pewnie okaże się, że Ania chodzi i mówi pełnymi zdaniami ;-) pozdrawiamy z tegoż miejsca ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry