reklama
EmilkaT
styczeń 2009...
wiecie co ja tez sie martwie co z esterka i chyba do niej zadryndam...chociaz moze ona w szpitalu i nie bardzo moze gadac..to moze wysle smsa....
edit: wyslalam jej smsa i przeslalam buziaki od nas wszytskich:-)
jak odpisze dam wam znac...mam nadzieje, ze wszytsko w porządku...
edit: wyslalam jej smsa i przeslalam buziaki od nas wszytskich:-)
jak odpisze dam wam znac...mam nadzieje, ze wszytsko w porządku...
Ostatnia edycja:
Bellaa
Fanka BB :)
Karmelcia ja też sie zastanawiam czy beciaczek ma racjęKarmelcia współczujęczy ten przybysz to ma imię na t...czy ja nie zrozumiałam:-)
Karmelcia2008
Pozytywnie zakręcona ;)
Hmmm nic więcej nie powiem, cholera wie czy umie komputer obsługiwać ;-) ;-) ;-)
Emilka - jak u Estery???
Emilka - jak u Estery???
EmilkaT
styczeń 2009...
E-stere być może jutro wypiszą z Olisiem do domu a jak nie to coś brzdąka że na własne życzenie bo ją wkurzają tam:-) charakterna kobita:-)
więcej napisze juz nam sama jak juz zadokuje sie w domciu...wyniki te które już są są oki a reszta za miesiąc (bo niektóre badanka wysłane do wawy)
a i macie pozdrowienia od niej:-)
więcej napisze juz nam sama jak juz zadokuje sie w domciu...wyniki te które już są są oki a reszta za miesiąc (bo niektóre badanka wysłane do wawy)
a i macie pozdrowienia od niej:-)
Karmelcia2008
Pozytywnie zakręcona ;)
Dziewczyny, ET go home ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
mag80
Fanka BB :)
karmelcia czyżbyś znalazła przycisk GO AWAY?hehehe
Anik chyba dalej się męczy biedna dziewczyna.Oj dobrze,że ja nie mam tak źle.Muszę przyznać,że mi sie poszczęściło w tej kwestii No generalnie grzechem byłoby narzekać.
Jutro oddajemy Gosie do dziadków aż do piątku bo mamy mały remoncik i warunki dla dziecka nie bedą sprzyjające.Zwłaszcza iż owo dziecko zachowuje się jak struś pędziwiatr.Właśnie tylko czekam aż usłyszę mig mig.Nie wiem jak ja przeżyje tyle czasu.Już tesknie mam tylko nadzieje, że bedzie tyle roboty,że nie bede miała sie czasu nad sobą rozczulać.
Pozdrowionka dziewczyny.
Anik chyba dalej się męczy biedna dziewczyna.Oj dobrze,że ja nie mam tak źle.Muszę przyznać,że mi sie poszczęściło w tej kwestii No generalnie grzechem byłoby narzekać.
Jutro oddajemy Gosie do dziadków aż do piątku bo mamy mały remoncik i warunki dla dziecka nie bedą sprzyjające.Zwłaszcza iż owo dziecko zachowuje się jak struś pędziwiatr.Właśnie tylko czekam aż usłyszę mig mig.Nie wiem jak ja przeżyje tyle czasu.Już tesknie mam tylko nadzieje, że bedzie tyle roboty,że nie bede miała sie czasu nad sobą rozczulać.
Pozdrowionka dziewczyny.
reklama
Karmelcia2008
Pozytywnie zakręcona ;)
Oj męczy się ta Anik bidula i w dodatku odcięta od świata i nie ma jak wyrzucić swojej złości na forum ;-) trzymamy kciuki żeby jakoś to wytrzymała ;-)
... wycięto na wypadek wszelki ;-) ...
Moje słoneczko właśnie się wybudziło i w drugim pokoju sobie gaworzy ;-) bez krzyku, płaczu... bierze sobir maskotkę i do niej gada ;-) powiedziała MAMMA ostatnio i powoli załapuje do czego służą nogi i ręce jak się leży na brzuchu i przymierza sie do pełzania. I właśnie chyba jest ta chwila, że chciałoby się czas zatrzymać w miejsu ;-)
Evalajna, Kaatia, Emilka - gdzież was wywiało dziewczyny??? O Pedro nawet nie wspomnę ;-) Pewnie okaże się, że Ania chodzi i mówi pełnymi zdaniami ;-) pozdrawiamy z tegoż miejsca ;-)
... wycięto na wypadek wszelki ;-) ...
Moje słoneczko właśnie się wybudziło i w drugim pokoju sobie gaworzy ;-) bez krzyku, płaczu... bierze sobir maskotkę i do niej gada ;-) powiedziała MAMMA ostatnio i powoli załapuje do czego służą nogi i ręce jak się leży na brzuchu i przymierza sie do pełzania. I właśnie chyba jest ta chwila, że chciałoby się czas zatrzymać w miejsu ;-)
Evalajna, Kaatia, Emilka - gdzież was wywiało dziewczyny??? O Pedro nawet nie wspomnę ;-) Pewnie okaże się, że Ania chodzi i mówi pełnymi zdaniami ;-) pozdrawiamy z tegoż miejsca ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: