Marudzić Wam nie będę, ale właśnie dostałam kawał na gg
Młode małżeństwo po wizycie u lekarza siedzi w poczekalni. Po chwili lekarz wzywa samą kobietę i mówi:- Pani mąż cierpi na bardzo rzadką przypadłość, która jest związana bezpośrednio z codziennym stresem.Jeżeli nie będzie pani postępowała według moich wskazówek, mąż umrze.Proszę pamiętać, aby dostał każdego ranka zdrowe śniadanie do łóżka.Musi pani być dla niego miła i dbać o jego dobre samopoczucie.Obiady powinny składać się tylko i wyłącznie ze zdrowej żywności, podobnie kolacje.Niech pani nie dzieli się z nim złymi wiadomościami, wszelkie problemy powinna pani sama załatwić.Proponuję, aby po domu chodziła pani w samej bieliźnie, to go uspokoi i zrelaksuje.Wszystkie robótki domowe proszę wykonywać sama, bo zdrowie męża jest najważniejsze.Większość czasu mąż powinien spędzić w łóżku, oglądając telewizję.Ach, i jeszcze jedno. Proszę uprawiać seks siedem razy w tygodniu, dwa razy dziennie przez dziesięć miesięcy.Mąż z tego wyjdzie.W drodze do domu zaciekawiony mąż pyta żonę o to, co powiedział lekarz, a ona:- Niestety, wkrótce umrzesz.
mag u mnie były fajne nocki, a ostatnia znowu podobna do Waszych
Moja się przebudza z płaczem, a nawet właśnie się nie przebudza! Tylko przez sen awanta i muszę ja ją z boku na bok, bo jak nie tykam to jest ryyyyk
Czasem jest lepiej jak ją obudze, bo szybciej się uspokaja i zasypia szybciutko i jakby mocniej.
W dzień obudziła się z płaczem i zaczęła robić mostki więc woda koperkowa pomogła... Jakiś czas temu w nocy też jej wode podawałam i też zasypiała bez spokojnie, ehhh.
Evelajna nie sądzę by spanie na cycku czy też z cyckiem w buzi było jakieś nie pozytywne, w końcu skoro Małej to pasuje to znaczy, że właśnie tego jej brakuje. Chyba musisz brać pod uwage to, że chodzi do żłoba i tam jest (choć szczęśliwa) to bez Mamusi i cycusia w zasięgu i nadrabia w nocy! I super, że dajesz jej szanse z nadrabianiem! Dobra mamusia
Ale jeszcze dodam, że te kurowo kogutowe sprawy doprowadzają mnie do łez ze śmiechu! Dzisiaj parsknęłam kawką w kompa! Kurka wodna!
Trzymajcie się Mamusie...i nie tylko rzecz jasna