reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy z oczkami

Próbowałam już jednego i drugiego, na razie nie daje rezultatu.
Jak do jutra się nie poprawi to chyba pójdę... bo dziś już za późno, nie przyjmą nas.

Dzięki Joluś!

reklama
Też miałam problem z ropiejącym oczkiem :-(. No i niestety nie pomogło przemywanie solą fizjologiczną(rumiankiem wszyscy mi odradzali), dopiero pomógł antybiotyk przepisany przez lekarza. Także chyba bez wizyty u lekarza się nie obejdzie.. Dużo zdrówka dla Małej!

Na oczko pani doktor zaleciła nadal przemywanie solą fizjologiczną i dała receptę na krople Biodacyna. W internecie wyczytałam że to jednak antybiotyk.

hej iza
ja też mam ten sam problem,mała kaszle,kicha i te smarki rozciera po twarzy,i właśnie spuchły jej oczka i ma zaropiałe,przemywam już jej 3 dzień solą fizjolog. albo wodą przegot.,ale nie pomaga!bede musiała do lekarza się wybrać

byc może zatkały sie kanaliky łzowe no i czasami tędy katar wychodzi dziwne ale u dzieci tak ja wkraplałam homeooptic (lek homeopatyczny) lub gentamecin to na receptę i to najlepiej pomogło

Mojemu synkowi nie pomógł ani rumianek ani sól,za to rewelacyjnie spisał się świetlik,przemywałam mu dwa razy dziennie i oczko szybko doszło do siebie,a byłow strasznym stanie.Obeszło si bez antybiotyków

my tez walczylismy z ropka w oczku, własnie skonczylismy, najpierw tylko przemywałam, nie było rezultatów, potem były włączone krople biodycyna ( na recepte) - 3 dni bez rezultataów, i w koncu maść na gentamecin ( na recepte- 4 zł), rezultat super, po jednym na łożeniu, juz było lepiej- po dwóch aplikacjach ropa nie pojawiła się w ogóle

Ja mialam ten sam problem jak David byl malutkie, ale tez nie pomagalo przemywanie. Natomiast masc na antybiotyku pomogla od razu po jednym smarowaniu :tak:

reklama
Do góry