reklama
elisabeth
Październik '06 i '09
No widzisz Aninaaa mówiłam, że to może być od jedzonka, ale dobrze, że poszłaś do lekarz, przynajmniej jesteś spokojna! Dziwne,że przez jabłuszko, w końcu je podaje się jako pierwsze, ale może faktycznie za wcześnie. Ale pewnie to nie przesądza sprawy i później będziesz mogła podawać małej jabłuszko? Oczywiście na początku w małych ilościach, żeby jej organizm przyzwyczaił się do nowego pokarmu. A ile Twoja teściowa zaserwowała malutkiej tego jabłuszka?
Anastazja1
czekamy na?
MOJE DZIECKO OD URODZENIA ROBI ZIELONE KUPY ALE LEKARZ TWIERDZI ZE JEST OK...NIE MIAL TEZ KOLEK W OGOLE....NIE MA CO SIE TAK PRZYGLĄDAC TYM KUPOM DOPUKI DZIECKO ROŚNIE I NIE PLACZE
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Ale skoro dzieciaczki sa radosne i nic im nie jest to chyba nie ma po co robic problemu...czy tak samo jest ze sluzem w kupce???od czego to zalezy od niesprwnego jeszcze ukladu trawiennego czy od tego co jemy???
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
co powiedział pediatra? że jest to stanowczo za wcześnie,a wprowadzanie pokarmów powinno się zaczynać od soczków.i nie w 3 miesiącu.ja karmię Małą z butli i mleko jest inne niż 20 lat temu.dlatego nie trzeba się śpieszyć i słuchać wypowiedzi w stylu "...moja dzieci w trzecim miesiącu to już jadły jabłko, marchew i serki waniliowe..."
Elisabeth,nie wiem ile.podobno "tylko" łyżeczkę.
Elisabeth,nie wiem ile.podobno "tylko" łyżeczkę.
Oj Aninaaa chyba by mnie trafiło jak by moja teściowa dała "tylko" łyżeczkę bez konsultacji ze mną czegokolwiek Moja tez opowiada że jej dzieci jadły w wieku 6 tygodni papkę z ziemniaków i jabłuszko, ssały skórkę od chleba i nie wiem co jeszcze.... eh te teściowe Moja to też najbardziej by chciała żeby pół roczny maluch rosół i schabowego wcinał ;-) ;-)
Biedna Oleńka. Mam nadzieję że szybciutko jej wszystko sie unormuje z brzuszkiem.
Biedna Oleńka. Mam nadzieję że szybciutko jej wszystko sie unormuje z brzuszkiem.
elisabeth
Październik '06 i '09
Aninaaa no własnie mój Kuba już w trzecim m-cu jadł jabłko, ale jemu nic się nie działo, wiadomo, dzieci róznie się rozwijaja i różnie przyjmuja nowe pokarmy. Tak samo jest z tym że jedne maluchy mają alergie a inne nie. Nie można porównywać dzieci, każdy musi indywidualnie traktowac swoje maleństwo. Mam nadzieję, ze Oleńka nie cierpiała z powodu tego śluzu? U Kuby samo przeszło bez większych problemów. A widzisz juz jakąś poprawę?
Moniqa
i moje dwie połówki :)
MOJE DZIECKO OD URODZENIA ROBI ZIELONE KUPY ALE LEKARZ TWIERDZI ZE JEST OK...NIE MIAL TEZ KOLEK W OGOLE....NIE MA CO SIE TAK PRZYGLĄDAC TYM KUPOM DOPUKI DZIECKO ROŚNIE I NIE PLACZE
Gdybys dobrze przesledzila temat .. nie napisalabys tego ... mam przynajmniej taka nadzieje .. aczkolwiek po przeczytaniu paru Twoich postow stwierdzam , ze ........ bez komentarza
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Od czasu jak Macius nie bierze zadnych lekarstw robi "sliczne" kupki...he he he w sensie takim ze zołciutkie ...takie jakie powinny byc!!! Zalatwia sie regularnie 2 razy dzienie a czasem tylko raz.....jestem szczesliwa
Podziel się: