reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z ciążą-krwawienia,plamienia

reklama
witam juz o tym gdzies pisalam:) ja mialam spore krwawienia. o ciazy dowiedzialam sie w 10tyg, a to dlatego ze wlasnie myslalam, ze mam okres(3 razy), procz tego dzwigalam ciezary jak glupia, bo sie przeprowadzalismy, a dzidzia cala i zdrowa. mi powiedzieli, ze orzne sa kobiety i roznie to bywa, takze skoro lekarz mowia, ze z dzidzia jest ok to sie niepotrzebnie nie stresuj :D Ten typ tak ma hih ja rodzilam prawie 3,5 m-ca temu a dalej krwawie, choc wszystko u mnie w porzadku

witam,ja też miałam podobne przygody-w 5 i 15 tyg.krwawienuia i to mega obfite(nie mogłam normalnie dojść do łazienki).Fakt leżałam -luteina potem duphaston,nospa itp.Brzuch mnie nie bolał przy tym,a teraz mam śliczną zdrową córcię -głowa do góry i powodzenia ale też bym poszła do innego lekarza

Dziewczynki ... a powiedzcie, bole brzucha, ale bez krwawien.. Grozne czy nie? Jestem w 2 miesiacu. Bole takie jak przed miesiaczka, nic powalajacego, a jednak... Szczegolnie odczuwalne rano...

Witam,spokojnie,ja obecnie jestem w 31 tygodniu ciazy i caly czas mam bole podbrzusza,podobne do bolu miesiaczkowego,moj gin,zalecil mi luteine pod jezyk,pierwsze 4 miesiace ciazy bolalo mocniej,teraz juz mniej.Tak wiec spokojniutko wszystko bedzie wporzadku,poprostu powiedz swojemu lekarzowi o tym i napewno cos poradzi,ale oczywiscie oszczedzaj sie,duzo lez.pozdrawiam.

witam no niestetm mnie sie tym razem zmow nie udało pojechałam wczoraj do lekarza i sie okazało ze poroniłam i misialam isc na zabieg wyłeżyczkowaania jamy macicy:-( jestem juz w domu8 ale w okropnym stanie jak to po sracie dziecka:-( pozdrawiam

aleksandra-zapraszamy na forum baby boom poronienia-ciaza po poronieniu,jest nas tam naprawde sporo.Bardzo mi przykro,ze i Ciebie musialo to potkac,Mocno przytulam.Przyjdz do nas na forum,bardzo sobie pomagamy,zapraszam Cie.

reklama
alexxandra22 wiesz.. bardzo ci współczuję..Dla pocieszenia powiem Ci, że moja mama poroniła cztery razy, a urodziła nas czworo..Także głowa do góry i próbujcie dalej. Trzymam kciuki, wierzę że się uda. Mam także koleżankę, która pierwszą swoją ciąże poroniła, a niedawno urodziła zdrowego syna..Także nie przejmuj się i myśl pozytywnie..