reklama
Dzisiaj lece o 15.jak sikam to krwawie,caly czas leze,wiec nic sie wtedy nie dzieje.ale boli z prawej strony,kluje.
nie powinnam teraz miec miesiaczki,wiec to nie to.
Nie moge poniewaz jestem w Niemczech,o tej udalo mi sie umowic z polskim lekarzem
joanna30055
mama Ksawka 07
Dziewczyno ja też radzę uciekaj jak najszybciej do lekarza nie ma na co czekać
Ale mam nadzieje,ze to nic zlego,ciezko jest sie niedenerwowac.To pierwszy raz tak mam,wiec jestem zielona.Wszystko do glowy mi przychodzi.
Mamma84
Zaciekawiona BB
ja na początku ciąż (jedną mam za sobą a obecnie jestem w 21 tc drugiej) miałam plamienia. Zazwyczaj jak szłam do toalety. Siku jeszcze zrobiłam ale bałam się robić coś "twardszego". Ja dostałam przy Gabince duphaston a w obecnej ciąży tylko prykas, że mam leżeć i się nie męczyć (jak się tu nie męczyć przy niespełna 4 - letnim dziecku )Na szczęście wszystko przeszło i dzidziuś jest zdrowy. U Ciebie Mamusiu też będzie wszystko ok, tylko przestań się nakręcać! Przecież wiesz, że stres też źle wpływa na dzidzię?! Trzymam kciukiaski za Ciebie i Twoją fasolkę. Koniecznie daj znać co Ci gin powieział!!! będzie OK
reklama
tygrysek235
mama Dawidka
mamusia - a moze masz problem z nerka lub pecherzem? bo piszesz ze kluje z prawejstrony tylko nie wiem gdzie... Ja co prawda pod konic ciazy tak mialam - krwawilam jak robilam siusiu i strasznie mnie klulo z lewej strony - i okazalo sie ze to nerka a od tego pecherz..dostalam antybiotyk i przeszlo...