reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z ciążą-krwawienia,plamienia

Dziewczyny proszę powiedźcie mi czy to normalne jestem w 4tc lub w 5 tc ( tak wychodzi z HCG-beta) dziś rano miałam trochę śluzu w kolorze kawy z mlekiem i teraz po załatwieniu się też mam widoczne lekkie zabarwienie na papierze w kolorze kawy z mlekiem. Bardzo się martwie, czy tak może być? Bardzo Was proszę o pomoc

reklama
też tak plamiłam, ale troche bardziej. Nie martw się, jak pójdziesz do lekarz dostaniesz na to tabletki bądz zastrzyk (ja miałam to i to ) i wszystko mineł po 24h. a może miałaś mieć teraz okres? dużo kobiet krwawi bądz plami podczas gdy jest w ciąży tak jakby normalnie miesiączkowały

dziękuję bardzo za odpowiedź. Tak jak piszesz teraz powinam mieć miesiączkę więc może też dlatego.
Zadzwoniłam do szpitala czy to normalne i kazali mi przyjechać. Pojechałam zbadała mnie pani doktor i uspokoiła że narazie nic złego się nie dzieje kazała mi leżeć i się nie zamartwiać :)

To nie plamienie a brudzenie, zdarza się ale lepiej to sprawdzić dla swojego własnego Świętego spokoju :)

Ja też to miałam na początku ciąży, brałam tabletki, leżałam i teraz jest ok. Lekarz mnie uspokoił że takie rzeczy się zdarzają ale zawsze lepiej to sprawdzić. Także głowa do góry, odpoczywaj

dziewczyny a jakie tabletki lekarz wam zalecił? mi narazie gin kazała leżeć i brać luteinę 2x2tabletki

reklama
Witam!
Jestem w 11 tygodniu ciąży, jest to moja pierwsza ciąża.

Jestem troszkę zaniepokojona tym co się dzieje, mianowicie;
wczoraj wieczorem kochaliśmy się z chłopakiem, później jak poszłam siusiu zauważyłam, że wyszło ze mnie troszkę takie jakby nieco skrzepniętej krwi (takie jakby splątane niteczki), co znam z końcówki okresu. Po podtarciu się, zauważyłam na papierze gęstą brunatną maź która 'cieknie' ze mnie do teraz. Nie jest jej strasznie dużo. Może tyle co przy 3-4 dniu okresu.
Ciężko mi ją opisać... jakby ciemny śluz z krwią (?), w każdym razie jest to brązowe i nie przypomina krwi podczas okresu.

Bardzo się martwię czy to nic poważnego. Jeśli któraś z Was wie coś na temat tego to proszę o pomoc...