Dziewczyny proszę powiedźcie mi czy to normalne jestem w 4tc lub w 5 tc ( tak wychodzi z HCG-beta) dziś rano miałam trochę śluzu w kolorze kawy z mlekiem i teraz po załatwieniu się też mam widoczne lekkie zabarwienie na papierze w kolorze kawy z mlekiem. Bardzo się martwie, czy tak może być? Bardzo Was proszę o pomoc
reklama
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
też tak plamiłam, ale troche bardziej. Nie martw się, jak pójdziesz do lekarz dostaniesz na to tabletki bądz zastrzyk (ja miałam to i to ) i wszystko mineł po 24h. a może miałaś mieć teraz okres? dużo kobiet krwawi bądz plami podczas gdy jest w ciąży tak jakby normalnie miesiączkowały
dziękuję bardzo za odpowiedź. Tak jak piszesz teraz powinam mieć miesiączkę więc może też dlatego.
Zadzwoniłam do szpitala czy to normalne i kazali mi przyjechać. Pojechałam zbadała mnie pani doktor i uspokoiła że narazie nic złego się nie dzieje kazała mi leżeć i się nie zamartwiać
Zadzwoniłam do szpitala czy to normalne i kazali mi przyjechać. Pojechałam zbadała mnie pani doktor i uspokoiła że narazie nic złego się nie dzieje kazała mi leżeć i się nie zamartwiać
Katarina2308
Fanka BB :)
Ja też to miałam na początku ciąży, brałam tabletki, leżałam i teraz jest ok. Lekarz mnie uspokoił że takie rzeczy się zdarzają ale zawsze lepiej to sprawdzić. Także głowa do góry, odpoczywaj
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
a brałam prtanal i kwas foliowy na początku ciąży
Katarina2308
Fanka BB :)
Ja brałam duphaston, potem luteinę
reklama
Witam!
Jestem w 11 tygodniu ciąży, jest to moja pierwsza ciąża.
Jestem troszkę zaniepokojona tym co się dzieje, mianowicie;
wczoraj wieczorem kochaliśmy się z chłopakiem, później jak poszłam siusiu zauważyłam, że wyszło ze mnie troszkę takie jakby nieco skrzepniętej krwi (takie jakby splątane niteczki), co znam z końcówki okresu. Po podtarciu się, zauważyłam na papierze gęstą brunatną maź która 'cieknie' ze mnie do teraz. Nie jest jej strasznie dużo. Może tyle co przy 3-4 dniu okresu.
Ciężko mi ją opisać... jakby ciemny śluz z krwią (?), w każdym razie jest to brązowe i nie przypomina krwi podczas okresu.
Bardzo się martwię czy to nic poważnego. Jeśli któraś z Was wie coś na temat tego to proszę o pomoc...
Jestem w 11 tygodniu ciąży, jest to moja pierwsza ciąża.
Jestem troszkę zaniepokojona tym co się dzieje, mianowicie;
wczoraj wieczorem kochaliśmy się z chłopakiem, później jak poszłam siusiu zauważyłam, że wyszło ze mnie troszkę takie jakby nieco skrzepniętej krwi (takie jakby splątane niteczki), co znam z końcówki okresu. Po podtarciu się, zauważyłam na papierze gęstą brunatną maź która 'cieknie' ze mnie do teraz. Nie jest jej strasznie dużo. Może tyle co przy 3-4 dniu okresu.
Ciężko mi ją opisać... jakby ciemny śluz z krwią (?), w każdym razie jest to brązowe i nie przypomina krwi podczas okresu.
Bardzo się martwię czy to nic poważnego. Jeśli któraś z Was wie coś na temat tego to proszę o pomoc...