reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Silunia, ja też mam ten problem. Na nogach, pod pachami i w miejscach intymnych rosną mi włosy jak szalone. Wcześniej sobie depilowałam mechanicznie na nogach, ale odkąd jestem w ciąży, to sobie odpuściłam, bo jakoś gorzej ten ból znoszę i powróciłam do golenia, które muszę uskuteczniać nawet 2 razy w tygodniu, bo inaczej wyglądałabym jak sarna zmiksowana z yeti. Ze zgrozą myślę, co to będzie, jak brzuszek mi się pokaźny zrobi. Będę wtedy musiała P. prosić o pomoc, a on jest tak delikatny i precyzyjny, że na 100% mi coś odetnie, auuu
Ja jeszcze zauważyłam, że na brzuchu jakieś mi podejrzanie ciemniejsze włoski się zrobiły. Zawsze miałam taki jasny meszek, pomimo ze jestem brunetką, poniżej pępka szczególnie, a teraz i pod pępkiem i nad mam takie miniwłoseczki, ale ciemniejsze. Mam nadzieję, że to nie jest stan permanentny, bo P. się już śmieje, że w naszym domu w końcu to nie on (oprócz psa oczywiście) będzie najbardziej owłosiony...
Ja jeszcze zauważyłam, że na brzuchu jakieś mi podejrzanie ciemniejsze włoski się zrobiły. Zawsze miałam taki jasny meszek, pomimo ze jestem brunetką, poniżej pępka szczególnie, a teraz i pod pępkiem i nad mam takie miniwłoseczki, ale ciemniejsze. Mam nadzieję, że to nie jest stan permanentny, bo P. się już śmieje, że w naszym domu w końcu to nie on (oprócz psa oczywiście) będzie najbardziej owłosiony...
boze mam to samo i tak szczerze to mam tego juz dosc a co bedzie pozniej !!!! tez uzywam maszynki , a z racji wykonywanego zawodu czesto jestem w spudnicy i niedlugo chyba na maszynki nie wyrobie .....a ostatnio moj G. powiedzial ze mam ostre futerko na nogach ....no zalamka
karoo-kp
Mama Jagodzianki
A ja mam klopoty z zarostem od zawsze jak pamietam - generalnie mam zbyt duzo hormonu meskiego i przez to... Grzeskowi to jakos nie przeszkadza, chociaz jak kazdy facet woli gladkie cialko. Ale zeby takie miec musialabym sie golic codziennie...
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
aga31 pisze:ja z włosami oprócz tych na głowie nie mam problemów.na nogach to mi tak rosną że jak użyję mechanicznego depilatora to na pół roku mam spokój
tylko pozazdroscic
ale z tego co zauwazylam u siebie to rosna wolniej
no jaos zobaczymy ;D fajnie jakby byla dziewuszka , taka mala roznica byly by prawie jak blizniaczki ;D
mam trzy kuzynki rok po roku , doslownie , pierwsza urodzila sie 10 lipca , kolejna 9 lipca nastepnego roku a trzecia chyba w sierpniu roku nastepnego, jak byly male to dawaly w kosc ale teraz super przyjaciolki i swietnie sie dogaduja bo prawie po tyle samo lat maja ;D
a co do skory to w kapieli tez uzywm olejku i pozniej nailzacz lub balsam i duzo wody pije a skora jak u slonia , sucha
mam trzy kuzynki rok po roku , doslownie , pierwsza urodzila sie 10 lipca , kolejna 9 lipca nastepnego roku a trzecia chyba w sierpniu roku nastepnego, jak byly male to dawaly w kosc ale teraz super przyjaciolki i swietnie sie dogaduja bo prawie po tyle samo lat maja ;D
a co do skory to w kapieli tez uzywm olejku i pozniej nailzacz lub balsam i duzo wody pije a skora jak u slonia , sucha
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Silunia, tez mam strasznie sucha skore, i nic nie pomaga. Az mi momentami platami odchodzi i strasznie swedzi... A w ogole to sie okazalo, ze mam uczulenie na oliwke dla niemowlat... Jednej firmy, ale boje sie teraz innej wyprobowac...
Podziel się: