reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z cerą

troszke mi sie poszczescilo z ta cera , fakt , ale tez tak jak Misia czuje sie duzo wieksza niz jestem i malo sexowna .....mam nadzieje ze mi przejdzie bo narazie cierpi na tym druga polowka ::)

reklama
a ja z cera mam znow problemy...mialam je zawsze, potem stwierdzono u mnie hiperprolaktynine i gdy zaczelam brac leki(bromergon) wszystkie problemy zniknely. potem zmniejszono mi dawke bromergonu i wszytsko wrocilo-ja mam problemy z broda :-[ ciagle coswyskakuje, bez przerwy! i nic madrego nie znalazlam, choc juz wszystkiego probowalam!
co do oliwek i balsamow to oczywiscie tez uzywam ujedrniajacych itp, choc slyszalam, ze rozstepy jak maja wyjsc to i tak wyjda, chocbysmy sie smarowaly jak szalone...
zastanawialam sie czy mozna stosowac balsamy typu antycellilitowe, wyszczuplajace-np na uda, czy zawieraja one jakies szkodliwe dla dziecka substancje, ktore moglyby przeniknac do krwi ??? ??? ???

Mój gin mi powiedział, że żadnych antycellulitów ani wyszczuplaczy w ciąży stosować nie można, gdyż w swoim składzie mają prawie zawsze kofeinę i algi, a one są szkodliwe dla dzidzi. Nie ukrywam, że nie jestem zadowolona zbytnio z tego, bo to początek ciąży, a ja mam już galopujący cellulit .... :( No trudno, jakoś to przeżyję....

serduszko nie wykluczone ;D a okaze sie ze dzidzia sobie z nas zarty zrobila i wyjdzie dziewuszka jak talala ;D

A ja wczoraj wzielam probke kremu olay no i cala szczesliwa zastosowalam go... No i moja twarz wyglada teraz okropnie. Cala w pryszczykach - dostalam uczulenie... Zawsze w ciazy mi sie wyczula buzia i tak dosc wrazliwa - mam tradzik rozowaty.

O matko, to dbaj o siebie!! Ten tradzik to nic przyjemnego...

A mi jakos problemy z cera powoli przechodza i jakos sie wszystko normuje. No, i w koncu przestalam ciagle marznac!!!!

reklama
Dokladnie Karoo nic przyjemnego a w dodatku praktycznie nie do wyleczenia, wlasciwie do zaleczenia ino. A przy ciazach karmieniu to i leczyc go sie nie da niestety. Ale na szczescie nie jest w tragicznym stanie. Niewtajemniczeni nie widza nic w mojej twarzy niepokojacego a to dobry znak.

Do góry