reklama
młoda mamka
Zaangażowana w BB
ja też mam z tym problem , maż bywa czasami jednak oziebły czy to mogą u niego powodowac leki?
młoda mamka
Zaangażowana w BB
chyba nie warto aplikować mu kolejnych na to leków?
młoda mamka
Zaangażowana w BB
pisze w innym wątku o problemach z moim mężem w sypialni które się zaczęły od momentu brania przez niego leków czy myślicie że to może mieć wpływ czy sama choroba powoduje taki stan?
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Jakie leki bierze?To ma duże znaczenie.Poszukaj na internecie informacji o tych lekach,na pewno jeśli taki objaw powodują to będzie o tym wzmianka.
wampi
..::..::..::..
Ja mojemu Miśkowi nie odmawiam, bo nawet jak lekko boli głowa czy brzuszek, to i tak ochota na seks jest, jedynie jak jestem prawie "umierająca" (tzn. wysoka temperatura lub ostry bol brzucha, że aż się skręcam z bólu), to czekamy aż wydobrzeje, ale w takich sytuacjach, to mój Misiek sam mowi mi, że poczeka jak będę się dobrze czuła.
M
marul
Gość
Ja mojemu Miśkowi nie odmawiam, bo nawet jak lekko boli głowa czy brzuszek, to i tak ochota na seks jest, jedynie jak jestem prawie "umierająca" (tzn. wysoka temperatura lub ostry bol brzucha, że aż się skręcam z bólu), to czekamy aż wydobrzeje, ale w takich sytuacjach, to mój Misiek sam mowi mi, że poczeka jak będę się dobrze czuła.
ale u niektórych czekanie "na wydobrzenie" trwa miesiącami
reklama
To ja tutaj jestem jak jakas emerytka widze,a prawdopodobnie jedna z najmlodszych:-). Ja czesto odmawiam bo mam stresujaca prace,i przyjde jakas wkurzon:-),albo cos a tu sie dobierac probuje to potrafie powiedziec M w bardzo dosadny sposob co o tym mysle,aczkolwiek jak ja mam chcice to i w nocy go obudze