reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy w sypialni

Jakoś nie mam problemów ze swoim wyglądem, ważę 7 kg mniej niż przed ciążą, wyglądam lepiej, dbam o siebie. Kocham moje dziecko, ale jak ktoś zaufany zajmuje się nią a ja mogę iść do kosmetyczki to jestem przeszczęśliwa więc moja obsesja na jej punkcie jest wielce umiarkowana. I TEŻ MI SIĘ NIE CHCE!!! Co to kurcze jest? Przemęczenie na pewno, ale może jakieś hormony czy coś... Ostatnio mialam chwilę, ze się poczułam jak przed ciążą - trwało to 5 minut... Jak tak dalej pójdzie to mnie rzuci mąż.

reklama
W tej chwili czuję się atrakcyjna ale krótko po porodzie tak nie było. Mógł być to jeden z czynników... oprócz zmęczenia. ;D

Coż ja się czuję astrakcyjna jak jestem ubrana :) rozebrana znacznie mniej :) ale mąż mówi coś kosztem czegoś i smiejemy się że zamiast kosmetyków LABORATORIUM VICHI powinnam używać LABORATORIUM WISI ( dotyczy nadmiaru skóry po ciąży). Aczkolwiek nie wyobrażam sobie rozebrac się przed innym mężczyzną niż mój mąż. Pozdrawiam

To uprzedmiotowienie to jednak nie zależy od pozycji tylko nastawienia! Można kogoś uprzedmiotowić przecież też bez seksu. Tak więc ochjmy się tak jak sprawia nam to największą przyjemniść!!!! A tak wogóle to okazuje sie, że te uprzedmiotowujące pozycje sprzyjają szczególnie płodnośći!!! Tak więc niekt órzy widać zaprzeczają sobie sami... ;D

Magdalenka pisze:
A tak wogóle to okazuje sie, że te uprzedmiotowujące pozycje sprzyjają szczególnie płodnośći!!! Tak więc niekt órzy widać zaprzeczają sobie sami... ;D

Może nie tyle uprzedmiotowujące co te najbardziej "zwierzęce". Zwróćcie uwagę w jaki sposób samce zapładniają samice...zawsze od tyłu...W końcu i ludzie kiedyś, kiedyś na czterech kończynach się poruszali...

ja teraz nie czuje sie specjalnie atrakcyjna -zmęczona, niewyspana, ciągle w wymiętej bluzce (efekt częstego karmienia) rozczochrana często nawet bez śladu makijażu, no i ten nadmiar skóry... :(

ale sie nad sobą użaliłam nie? ;)

Ale co tam! Grunt, że ja z moją połówką bawimy się wtedy doskonale, nawet wydając - ciche, ciche, żeby nie obódzic potomstwa ;) - pomruki rozkoszne! Jak widzę, dziewczyny Wy się też nie przejmujecie tym co inni sobie myslą! I super co tam! Ja ma się liczyć z moimi potrzebami i mojego męża , a reszta niech mi tłoku nie robi w sypialni ;D

reklama
Magdalenka pisze:
Jak widzę, dziewczyny Wy się też nie przejmujecie tym co inni sobie myslą!

A czym się mamy przejmować? My jesteśmy pozbawione fałszywej pruderii. Poza tym forum to taka praktyczna rzecz, która sprzyja swobodnym wypowiedziom bez skrępowania.

Do góry