reklama
Pycha
mama Mai i Marty
a Maja ma pierwszą sliwke pod oczkiem , ale jak mi sąsiad powiedział pierwsza i nie ostatnia
dominika2000
Fanka BB :)
Bartek dostał wczoraj jeszcze jedną kroplówkę bo brak apetytu dalej mu się utrzymywał, jak stwierdziła pediatra, była to wirusówka(wstrętna), ale myśle, żę jest już lepiej. Robiliśmy morfologie, poziom cukru wyniki ok, czekamy jeszcze na wynik z posiewu moczu.
dominika2000
Ciesze się bo małemu wkońcu powrócił apetyt oby tak już zostało.
Maciuś dzisiaj w nocy (jak nigdy) zrobił dziwnie rzadką kupkę, rano to samo. Mam nadieję, że to mu minie.. ale czytałam kiedyś, że pisałyście, że na biegunkę podawałyście smektę? Czy to taka specjalna dla dzieci czy zwykła? Jak sie ją podaję?
dominika2000
Dzięki Emih, Bartosz już zdrowy nabrał stracone kilogramy , a teraz mamy ząbkowanie, ale damy radę.
Emi 25 dla maluchów jest zwykła smekta, troszeczkę ja rozprowadzić z wodą przegotowaną i podać maluchowi, na biegunkę bardzo dobry jest również nifuroksazyd w syropie szybki i skuteczny.
Emi 25 dla maluchów jest zwykła smekta, troszeczkę ja rozprowadzić z wodą przegotowaną i podać maluchowi, na biegunkę bardzo dobry jest również nifuroksazyd w syropie szybki i skuteczny.
ja smeckte podaje pol saszetki rano i wieczorem. po nifuroksazydzie Filip robil paskudne kupki i w koncu odstawilam. podajemy tez lakcid,jedna ampulke dziennie. aha i nie wolno podawac innych lekarstw razem ze smeckta,bo oslabia wchlanianie. ale jezeli nie robi wiecej kupek,to moze po prostu przestawil sobie czas robienia kupek?? Filip tez mial taki okres,ze robil kupki w nocy i mu samo przeszlo. mam nadzieje,ze okaze sie wszystko ok.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Emih i jak Kasia i jej katarek??? mam nadzieje że juz przeszło???
bo Maja też w niedziele obudziła sie z katarkiem, leciało jej ciurkiem z noska, potem w nocy miała goraczkę, wczorajszy ranek tez stan podgoraczkowy, wieczorem cyrki przy zasypianiu, ale cała dzisiejsza noc przespała, i rano obudziła sie rześka i zdrowa i co sie okazało???, że wyszły jej górne dwójki, obie na raz i to wszystko dlatego
bo Maja też w niedziele obudziła sie z katarkiem, leciało jej ciurkiem z noska, potem w nocy miała goraczkę, wczorajszy ranek tez stan podgoraczkowy, wieczorem cyrki przy zasypianiu, ale cała dzisiejsza noc przespała, i rano obudziła sie rześka i zdrowa i co sie okazało???, że wyszły jej górne dwójki, obie na raz i to wszystko dlatego
Podziel się: