reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy naszych dzidziorków

elusia79 biedny ten Twoj kamilek :( zaby az antybiotyk mu przepisali. u nas skonczyl sie na smekcie i lakcidzie i jakim paskudztwie na dokazenie jelit czy cos takiego. nie podawalam mu tego dlugo,bo go kupa meczyla i bolal brzuszek. a tym,ze nie przybral nie przejmuj sie,Filip tez schudl,ale juz to nadrabia,takze na pewno bedzie wszystko ok :) zycze zdrowka maluszkowi :)

reklama
Nam kiedyś też przy zakażeniu układu pokarmowego dali tylko Lacidofil. I tak z dobrym skutkiem leczymy na razie wszystkie przypadłości brzuszne.

Adaś też schudł, skóra na brzuszku mu wisi :laugh: ale to chyba przez te upały i jego nieograniczoną energię która nie pozwala mu usiąść na 5 minut.

Adaś znowu chory dostał gorączki 39,5, gardło zaczerwienione. Cały dzionek by spał natomiast w nocy niekoniecznie. Dostał antybiotyk Ospamox, Eurespal. No i na nóżce zrobił mu się taki jakiś malutki zaczerwieniony obrzęk. Myślałam że coś go ugryzło ale ma to już przeszło tydzień i nie schodzi, dostał na to maśc Cutivate. Czy któraś z Was to stosowała?
Na dodatek muszę go w te upały usypiać na dworze bo w domu mam sajgon. W końcu zaczął się remont i wszędzie jest pełno pyłu, ciągły huk młotków i wiertarek, pełno piasku. A to dopiero w piwnicach robią, jutro wchodzą mi na pokoje. Chyba zwariuję z tego wszystkiego, żeby jeszcze nie było tak ciepło... :(

eg ale Ci się wszystkiego nałożyło. Oby Adaś szybko wyzdrowiał, a pyłu przy remoncie było jak najmniej ;) Pociesz się, że niedługo Adaś będzie miał śliczny pokoik. W sprawie maści nie pomogę - nigdy nie używałam.

Eg16 u nas też gardło zaczerwienione i mały dostał Eurespal, te upały są okropne a najgorzej nasze maluchy to znoszą,

Mój Maciuś strasznie się poci jak śpi. W miejscu gdzie ma główkę czy rączki na prześcieradle zostają mokre plamy jakbym wylała wodę :(

Adaś dzisiaj wymiotuje wszystkim co mu dam, oczywiscie w pierwszej kolejności antybiotykiem, ale i mlekiem i herbatką nawet. W nocy nie spałam do 4 ciągle robiąc mu okłady a gorączka i tak nie spadała. Jestem padnięta a co dopiero to maleństwo. :(

reklama
Eg dużo zdrówka zyczymy Aasiowi a tobie dużo sił!!!

Mój Kamilek już wraca do zdrówka i coeaz bardzie psoci bo wracaja mu siły!:)

Do góry