reklama
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Bardzo dziękujemy za życzenia :-*
Kamil tylko trochę marudny :angel: Jest w tym jednak trochę racji, że takie maleńkie dzieci dobrze znoszą takie operacje
Emih jak pytałam o zabezpieczenie takiego małego dziecka przed komarami to pediatra powiedziała mi, że środkami na komary popryskać nie dziecko, tylko miejsce, w którym przebywa, np. wózek albo łóżeczko. Rada wydaje mi się niewystarczająca, komary pewnie i tak zaatakują. Może ktoś ma lepsze sposoby...
Kamil tylko trochę marudny :angel: Jest w tym jednak trochę racji, że takie maleńkie dzieci dobrze znoszą takie operacje
Emih jak pytałam o zabezpieczenie takiego małego dziecka przed komarami to pediatra powiedziała mi, że środkami na komary popryskać nie dziecko, tylko miejsce, w którym przebywa, np. wózek albo łóżeczko. Rada wydaje mi się niewystarczająca, komary pewnie i tak zaatakują. Może ktoś ma lepsze sposoby...
My bylismy ostatnio na pierwszej majówce nad jeziorem, od komarów nie mozna się było odpędzić, cięły jak cholera, a Olek o dziwo nie miał ani jednego ukąszenia. A oczywiście go w żaden sposób nie zabezpieczałam. No ale za to złapał katarek, wczoraj budził się kilka razy w nocy z płaczem, bo nie mógł oddychac, dostalismy kropelki i witaminki, jest lepiej, no ale jutrzejszy basen mamy z głowy....
dziewczyny prosze powiedzcie mi co mam robic , bo nie wiem. Kamilek spadł mi dziś na głowe z wersalki, nie było to wysoko i płakał , ale jakoś się tym nie przejęłam. A teraz widzę że wyskoczyła mu gruszka tuz obok, gdzie zaczyna się ciemiączko. Czy powinnam z tym gdzies pójsc (dziś za bardzo nie mam już jak) czy się nie przejmować????
dominika2000
Fanka BB :)
Elusia79 ja bym na Twoim miejscu odrazu udała się do lekarza, żeby spać spokojnie i nie martwić się czy dziecku mogłoby się coś stać.( zawsze można zgłosić się na pogotowie, ja bym tak zrobiła).
reklama
dominika2000
Fanka BB :)
Może okazać się i pewnie tak bedzie, że małemu nic nie jest ale dla świętego spokoju warto się wybrać do lekarza
Podziel się: