reklama
beatka10123
Fanka BB :)
Zbadaj tarczyce, poziom hormonów.
G
gość_forum
Gość
Wiesz co ja tez robilam wszystkie badanie ,przetrzepali mnie rowno od gory do dolu ale zapomnieli o najwazniejszym!!!!!!!!!!! ZBADAC NASIENIE!!!!!! W nasieniu byl problem. Badaliscie
katadrap
Zaangażowana w BB
Zrób badania hormonów, odrzuć stres i do dzieła.Hej wszystkim Mam problem z zajściem w ciąże... Mam 23 lata i 5 lat temu byłam w ciąży wiec od razu z moim ówczesnym chłopakiem wzięliśmy ślub, ale niestety w trzecim miesiącu poroniłam. Od tamtego momentu staraliśmy sie o dziecko ale ja wogole nie mogłam zajść w ciąże, ale nie przejmowaliśmy sie tym. Kilka miesięcy temu poznałam cudownego faceta i rozstałam sie z mężem ale tutaj właśnie pojawia sie problem bo my bardzo byśmy chcieli mieć dziecko ale ja nadal nie moge zajść w ciąże i nie wiem czy cos ze mną jest nie tak po tym poronieniu czy jest może jakaś inna przyczyna? Jak macie jakieś podobne doświadczenia z ciąża i poronieniami to bardzo proszę o pomoc...
Asica66
Fanka BB :)
Pierwsza ciążę zaszlam w 2005 roku i poronilam. Latalam po lekarzach i nic nie było wiadomo. Starałam się dalej zajść w ciążę rok, dwa, trzy.....i dopiero po 7 latach następna ciąża i znowu poronienie. Po dwóch następnych latach urodziłam zdrową córkę która ma 2,5 roku a ja jestem w 6 miesiącu ciąży pozdrawiam i życzę wytrwałościHej wszystkim Mam problem z zajściem w ciąże... Mam 23 lata i 5 lat temu byłam w ciąży wiec od razu z moim ówczesnym chłopakiem wzięliśmy ślub, ale niestety w trzecim miesiącu poroniłam. Od tamtego momentu staraliśmy sie o dziecko ale ja wogole nie mogłam zajść w ciąże, ale nie przejmowaliśmy sie tym. Kilka miesięcy temu poznałam cudownego faceta i rozstałam sie z mężem ale tutaj właśnie pojawia sie problem bo my bardzo byśmy chcieli mieć dziecko ale ja nadal nie moge zajść w ciąże i nie wiem czy cos ze mną jest nie tak po tym poronieniu czy jest może jakaś inna przyczyna? Jak macie jakieś podobne doświadczenia z ciąża i poronieniami to bardzo proszę o pomoc...
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Nie właśnie jeszcze nie, ale to już by było jakieś fatum normalnie, bo mojego faceta była żona jest bezpłodnaWiesz co ja tez robilam wszystkie badanie ,przetrzepali mnie rowno od gory do dolu ale zapomnieli o najwazniejszym!!!!!!!!!!! ZBADAC NASIENIE!!!!!! W nasieniu byl problem. Badaliscie
Pierwsza ciążę zaszlam w 2005 roku i poronilam. Latalam po lekarzach i nic nie było wiadomo. Starałam się dalej zajść w ciążę rok, dwa, trzy.....i dopiero po 7 latach następna ciąża i znowu poronienie. Po dwóch następnych latach urodziłam zdrową córkę która ma 2,5 roku a ja jestem w 6 miesiącu ciąży pozdrawiam i życzę wytrwałości
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Dziękuję bardzo :* I życzę zdrówka dla córeczki, maluszka i oczywiście do Ciebie
Ja poroniłam 7 lat temu, przez ten czas również nie mogłam zajść w ciążę i lekarze nie pozostawiali złudzeń, chociaż nie była znana przyczyna. Nagle w czerwcu okazało się, że jestem w ciąży, a powodem wcześniejszych problemów była gruba przegroda w macicy, której żaden z poprzednich lekarzy nie zauważył na usg.
reklama