mamoośka
Fanka BB :)
Urszulka szkoda mi ciebie,że ś się w takiej sytuacji ale czy twój mąż nie rozumie takiej sytuacji? To on powinien porozmawiać z matką i powiedzieć jej w jakiej jesteście sytuacji,ale najpierw ty musisz powiedzieć mu o co ci chodzi.Ja kiedyś miałam podobną sytuacje z eks teściową i niestety mój eks mąż nie chciał czy nie mógł jej czegoś powiedzieć.Ja postawiłam sprawe na ostrzu noża bo skoro on jej daje kase której nam wówczas brakowało to niech ona go za nią karmi...
Był czas że ta sytuacja się skończyła,ale potem zaczeła się od nowa więc kiedy przyszła po rzekomą pożyczke pożyczył jej pieniądze ale za kilka dni ja poszłam po ich odbiór bło jej wtedy bardzo głupio i niestety musiała oddać i więcej po nie już nie przyszła.Może twoja teściowa czuje że synek ma obowiązek jej pomagać więc może ty idż i jej je odbierz jeżeli on sam tego nie załatwi
Był czas że ta sytuacja się skończyła,ale potem zaczeła się od nowa więc kiedy przyszła po rzekomą pożyczke pożyczył jej pieniądze ale za kilka dni ja poszłam po ich odbiór bło jej wtedy bardzo głupio i niestety musiała oddać i więcej po nie już nie przyszła.Może twoja teściowa czuje że synek ma obowiązek jej pomagać więc może ty idż i jej je odbierz jeżeli on sam tego nie załatwi