reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problem z Teściową

reklama
No cóż ta moja też jest najpewniej z tego samego materiału co twoja - Mamo Julci.

Ją to nic nie weźmie sądzę, że nawet kostucha będzie się długo zastanawiać....

[FONT=&quot]moja tesciowa to czasem nawet przypomina ta z kawałów…oj lubi si wtracac do wszystkiego niemal ze za duzo dziecku pozwalam ze cos nie tak, ze wychowaqzyni ktora ja bardzo lubie jest nie dobra…na szczecie maz stoi praqiw zawsze po mojej stronie… [/FONT]

Cholewka to w takim razie ona zatańczą na naszym pogrzebie a nie my na ich

Nie zdziwiłoby mnie to.

Wiem, że kiedyś i ja stanę się teściową... Mam cichą nadzieję że nie będę taką zołzą. Na pewno nie będę idealna ale jak będę taka jak moja to się chyba zastrzelę (hmmm trochę to sprzeczne, najpewniej nie będę sobie zdawała sprawy że taka jestem)

Nie zdziwiłoby mnie to.

Wiem, że kiedyś i ja stanę się teściową... Mam cichą nadzieję że nie będę taką zołzą. Na pewno nie będę idealna ale jak będę taka jak moja to się chyba zastrzelę (hmmm trochę to sprzeczne, najpewniej nie będę sobie zdawała sprawy że taka jestem)
Ja też zawsze powtarzam,że jak miałabym być taka jak ona to wolałabym nie doczekać zięciów i synowej.

reklama
Do góry