to i mi dla Gracjana pomyslow brak...i pewnie kupimy cos praktycznego..np gryzaki i komplet szalik, czapka, rekawiczki?...odndziadkow dostal poki co grajacego balwana, a Dusia porcelanoiwa swiateczna lalke...kolejna tura przentoiw juz na 6 grudnia!bo teraz moi rodzice nie wytrzymali..dali wczesniej mowiac, ze spotkali sw. Mikolaja...
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fusik z pewnoscia sie dobrze odnajdzie w roli
Dzis mi mloda powiedziala"ja chce wszystkie zabawki z reklamy bo wszystkie mi sie podobaja i ja lubie zabawki"
Dzis mi mloda powiedziala"ja chce wszystkie zabawki z reklamy bo wszystkie mi sie podobaja i ja lubie zabawki"
Ja już mam troche pomysłów prezentowych. Dla Wojtka tor kulkowy, dla Stasia - betoniarka wadera, dla mojej bratowej - duża salaterka, dla bratanka Jasia -kolejka z ikei, dla mamy parasol,dla tescia młynek do pieprzu, dla babci formy na małe tarty, dla przyjaciółki amatorski przewodnik do oznaczania roślin i zwierząt. A nad reszta jeszcze myślę. :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A u mnie pomysłów brak narazie, mamy chytry plan ucieczki na świeta gdzies w ciepłe kraje
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Znalazlam fajny pomysl na prezent
Sklep Trzymisie.pl - JEŻ Z JABŁUSZKIEM - 21 cm
i polecam sklepik fajne zabawki
Sklep Trzymisie.pl - JEŻ Z JABŁUSZKIEM - 21 cm
i polecam sklepik fajne zabawki
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dla Wojtka znalazłam:
KLOCKI KONSTRUKCYJNE MECCANO 5w1 130 ELEM 5ZABAWEK (1326045618) - Aukcje internetowe Allegro :-)
KLOCKI KONSTRUKCYJNE MECCANO 5w1 130 ELEM 5ZABAWEK (1326045618) - Aukcje internetowe Allegro :-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Noemi zamowila sobie chodzace koniki :-) Barbie mit laufender Tawny und Baby - Mattel - Toys"R"Us w komplecie z barbie...
to dostanie od dziadkow...Ravensburger XOOMY - Ravensburger - Toys"R"Us no a co w polsce jej kupia to nie wiem... jak dostanie kase od chrzesnych bedzie dvd do auta...
to dostanie na mikolaja... Magischer Leuchtpinsel - Crayola - Toys"R"Us
to dostanie od dziadkow...Ravensburger XOOMY - Ravensburger - Toys"R"Us no a co w polsce jej kupia to nie wiem... jak dostanie kase od chrzesnych bedzie dvd do auta...
to dostanie na mikolaja... Magischer Leuchtpinsel - Crayola - Toys"R"Us
Podziel się: