reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

reklama
Ja dalej prezentu nie mam! To co proponowałyscie to wiem ze już inni kupią;( niestety a jak pytałam wprost co chcą to mowili ze trudno powiedzieć kurna co za zdecydowanie!!!! Jakby nie było prosciej listy zrobić i tak kazdy około 100 da napewno za preezent. Dac drozsze i tańsze itp.

Ja chyba kupie bardziej praktyczny czyli bidony z Nuby jakieś fajne i inne pierdołki do tego bo zauwazyłam ze tego nie mają

u nas na roczek tez krolowal fisher price, busy samoloty itp
ja tez zcesto kupuje wlasnie z FP
no ale wiem,, troche oklepane... a moze zabawki z drewna, jakas stara "chic" firma? ja osobiscie uwielbiam, np cos do ciagniecia ( pies, inny zwierzak) albo do pchania : np ciezarowka itp? czasem mozna znalezc prawdziwy rowerek z drewna! popatrz sobie na formy : sevi, vilac, janod i djeco
djeco wiem, ze jest dospeny w PL widzialam sprzedaze na necie

reklama
Syla ja mysle ze taki kubek z nubbiego bedzie git...i jakies duperele ..np.ksiazeczka,maly samochodzik,body...zrobilabym taki maly pakiet.zawinela w przezroczysta folie z duza kokarda :-)

Do góry