reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla nie wiem,ale ja bym tego nie kupowala...mloda moja w tym wieku to siedziec nie chciala tylko stala i chlapala woda
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A co mam kupic? Kurna oni go czasami jeszcze kapia w małej wanience;( Nie mam pomysłu
patrycja24berlin
hehe...no kurde ciezko...moze taki samochodzik-bobbycars?BIG Bobby Car Classic rot - portofrei - BABY MARKT Online-Shop | Ihr Babyfachmarkt für Babyausstattung | baby-markt.de tylko ciezko tak trafic bo czesto ludzie kupuja wlasnie samochodziki,rowerki...itp...
Przypomniało mi się co kupowałam na roczek - taką skrzynke pocztową MUZYCZNA SKRZYNKA POCZTOWA FISHER PRICE T1639 (1174837209) - Aukcje internetowe Allegro A Miki dostał żółty autobus z ludzikami z FP i do dzis sie tym bawią
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja dalej prezentu nie mam! To co proponowałyscie to wiem ze już inni kupią;( niestety a jak pytałam wprost co chcą to mowili ze trudno powiedzieć kurna co za zdecydowanie!!!! Jakby nie było prosciej listy zrobić i tak kazdy około 100 da napewno za preezent. Dac drozsze i tańsze itp.
Ja chyba kupie bardziej praktyczny czyli bidony z Nuby jakieś fajne i inne pierdołki do tego bo zauwazyłam ze tego nie mają
Ja chyba kupie bardziej praktyczny czyli bidony z Nuby jakieś fajne i inne pierdołki do tego bo zauwazyłam ze tego nie mają
u nas na roczek tez krolowal fisher price, busy samoloty itp
ja tez zcesto kupuje wlasnie z FP
no ale wiem,, troche oklepane... a moze zabawki z drewna, jakas stara "chic" firma? ja osobiscie uwielbiam, np cos do ciagniecia ( pies, inny zwierzak) albo do pchania : np ciezarowka itp? czasem mozna znalezc prawdziwy rowerek z drewna! popatrz sobie na formy : sevi, vilac, janod i djeco
djeco wiem, ze jest dospeny w PL widzialam sprzedaze na necie
ja tez zcesto kupuje wlasnie z FP
no ale wiem,, troche oklepane... a moze zabawki z drewna, jakas stara "chic" firma? ja osobiscie uwielbiam, np cos do ciagniecia ( pies, inny zwierzak) albo do pchania : np ciezarowka itp? czasem mozna znalezc prawdziwy rowerek z drewna! popatrz sobie na formy : sevi, vilac, janod i djeco
djeco wiem, ze jest dospeny w PL widzialam sprzedaze na necie
kilka prezentpwych linkow :
http://www.zohea.com/noyau/gfx/produits/80034448188201_large.jpg
</title></head><body onload='if (!window.parent.StateManager || window.parent.StateManager.frameSaving) return;window.parent.StateManager.restore(decodeURIComponent(document.body.innerText));'>"+enc(b)+"</body></html>");c.close();a.frameSaving=false}
</title></head><body onload='if (!window.parent.StateManager || window.parent.StateManager.frameSaving) return;window.parent.StateManager.restore(decodeURIComponent(document.body.innerText));'>"+enc(b)+"</body></html>");c.close();a.frameSaving=false}
my mamy 2 osttanie pozycje - to sprawdzone klasyki, maly sie nimi bawi prawie ze codziennie ( ciezarowka codziennie! psem troche mniej )
a tu stronka djeco u nich wszystko jest super i ceny bardziej przyjazne
http://www.zohea.com/noyau/gfx/produits/80034448188201_large.jpg
my mamy 2 osttanie pozycje - to sprawdzone klasyki, maly sie nimi bawi prawie ze codziennie ( ciezarowka codziennie! psem troche mniej )
a tu stronka djeco u nich wszystko jest super i ceny bardziej przyjazne
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Chce wydać do 100 zł no 150 max
reklama
patrycja24berlin
Syla ja mysle ze taki kubek z nubbiego bedzie git...i jakies duperele ..np.ksiazeczka,maly samochodzik,body...zrobilabym taki maly pakiet.zawinela w przezroczysta folie z duza kokarda :-)
Podziel się: