reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

reklama
Ostatnia edycja:
Baśka mój Wojtek ostatnio wszystko wyrzuca do kosza, więc parę razy dziennie robię przegląd śmietnika, i wyjmuję różne rzeczy :)

ale powiem Ci Baska, ze jak patrze na Bartka to- jakos mi Gracjan do niego podobny:D...
super prezenty:)

a co do bujaka...nie sadzilam slowo, ze bede tak z niego zadowolona...no gdyby nie on..maly uwielbia w nim godzinami siedziec/spac:D..gdyby nie on ..nie wiem co i jak ..tak na wszysko mam czas..a wyciagne malego to owszem na rekach uwielbia byc..a sam polozyc w lozeczku..nie ma mowy...ewentualnie wozek..ale to tez chce by gp ruszac;/
przy Klaudii mialam sztab ludzi.. tu z A jestesmy sami praktycznie...

Gracjan dzis byl u fotografa...masakra ile czasu zajelo ulozenie go odpowiedznio...najpierw byl glodny...po normalnie kobita robi fory a ten haaaft;/...pozniej mu sie to wcale nie podobalo, wiec mu sztab ludzi dzwonil nad nosem kluczami- to zezowal..no cos wyszlo..oczy rozbiegane, 2 podbrodki i mokra koszulka:p...ale i tak slodko wyglada:D

Fredka a kabelki oczywiście też - jak najbardziej, tylko kombinuje gdzie co podłaczyć;)

Rusia ja Ci jednak życze żeby tak nie do końca był podobny bo Bartek nie był w stanie od początku nigdzie spokojnie leżeć/siedzieć/stać... jak bujaczek Fishera przy Karolu się sprawdzał to przy Bartki nieuzywany bo szału przy zapinaniu dostawal, przewijanie to wyścig z czasem i siłownia, mata też długo nie służyła bo bardzo szybko z niej złaził...krzesełko do kąpieli owszem - ale to jak miał 5-6 mcy, potem już nie chcial siedzieć w miejscu
Karol był bardzo żywym dzieckiem ale mimo to potrafił się dlużej czymś zająć, skupić, Bartek jak na razie niestety nie potrafi:(

Ostatnia edycja:
reklama
a wiecie że to wszystko przez Pati? kto krakała że Karol był tą spokojniejszą wersją i wszystko przede mną:-D???
oj kochana jak mi Bartek za bardzo w kość da to wysyłam do Berlina ;) z Noemi się chyba nawet polubili...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry