reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Baśka, dzięki za wyjasnienie. PW zaraz przeczytam. Oj taka mata chyba nie dla Mikusia, bo za mała przestrzeń ;-) Miki zażyczył sobie pociągi do Tomka

reklama
Wojtek to ma juz chyba ze 4 komplety torow z ikei, choc jak dla mnie mogloby byc jeszcze wiecej. :-)

Marcinowi byc moze kupie szklaneczki do whisky, bo nie mamy, a wiem, ze by chcial.

No ja wogóle jestem do tyłu z prezentami ale znając moje dzieci to szybko nadrobię. Matek ostatnio woła mnie na każdą reklamę zabawek z okrzykiem: O to chcę mieć!!I to też muszę mieć:szok::-DZauważyłam że bardzo mu się zestawy lego podobają więc może coś z lego dla Mateuszka a dla Madzi może jakaś gra w stylu "Operacji". No i w tym roku dochodzą do prezentów męża chrześnica i moja chrześnica- są z tego roku więc wybór zabawek jest przeogromny.

Kasiu, u nas jest zasada, że wszystkie zabawki sa wspólne, żeby nie było "to jest moje". Dlatego chcemy kupić taki prezent/y, żeby było takie same dla obu. Stąd pomysł na klocki lego. Dla obu.

Kasiu mamy ten sam problem z chrześnicami ale liczę że coś się wynajdzie. Nie wiem czy masz w pobliżu hipermarket Tesco bo widziałam ich gazetkę reklamową i od 12.11 zaczyna się u nich promocja na zabawki- masa do wyboru i po atrakcyjnych cenach( ja tylko informuję a nie reklamuję:tak:;-))

Mamootku no u nas pomału te wspólne zabawki odpadną ;-) Miki ma bardzo dużo lego i Olga bardzo lubi znajdywać ludziki i przytwierdzać do takiego płaskiego, dużego klocka, a'la podłoga. Z samych klocków nie buduje, raczej rujnuje to co Miki stworzy:sorry:
Dzięki Ania!

reklama
Do góry