reklama
goscie przewaznie sie pytaja co dac, co dziecko potrzebuje ...
ale w dzisiejszych czasch dzieci maja coraz wiecej ...
zegarek my chemy kupic (ale starch dac do szkoly bo zgubi lub nawet gorzej ... )
chrzestna myslala o aparacie foto, potem o czyms do sluchania (Michal juz ma ale oddal by Kamili) ale teraz mysli o jakims gameboyu czy PS2 ...
a reszta to nie wiem co moze kupic ... ja np. kupowalam chrzesnicy rolki ...
chcemy komus podrzucic pomysl takiej wypasionej lornetki ...
i brak pomyslow ...
ja nigdy nie daje kasy ... ale jak ktos chce to moze dac ... tylko potem tego sie nie pamieta ...
ale w dzisiejszych czasch dzieci maja coraz wiecej ...
zegarek my chemy kupic (ale starch dac do szkoly bo zgubi lub nawet gorzej ... )
chrzestna myslala o aparacie foto, potem o czyms do sluchania (Michal juz ma ale oddal by Kamili) ale teraz mysli o jakims gameboyu czy PS2 ...
a reszta to nie wiem co moze kupic ... ja np. kupowalam chrzesnicy rolki ...
chcemy komus podrzucic pomysl takiej wypasionej lornetki ...
i brak pomyslow ...
ja nigdy nie daje kasy ... ale jak ktos chce to moze dac ... tylko potem tego sie nie pamieta ...
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Co do urodzin to my kupujemy chyba trampoline do ogrodu jak na Mazurach dzieciaki mialy(bylo w galerii a Marta i Sabina dobrze wiedza o co chodzi)Zabawa nie tylko dla malego ale i dla nas
Co do komuni to moj chrzesniak ma za rok i dopiero wtedy bede sie martwic,na pewno nie kase ale prezent dostanie.
Co do komuni to moj chrzesniak ma za rok i dopiero wtedy bede sie martwic,na pewno nie kase ale prezent dostanie.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Ja jeszcze pomyślę co Chrześniaczce kupić tu na prezent bo żecz jasna tu kupię taniej niż w Polsce.A może i Werka sama podsunie pomysł co by chciała dostać od nas na Przyjęcie.
Widzę, że aktualnie na topie aparaty fotograficzne, sama sie nad takim prezentem zastanowie;-)
Vici trampolina super sprawa:-)
ja kwiecien przechlapany mam hehe a szczeglnie od 20 do 26 bo chrzesniaków plus antka urodziny mam;-) a przed urdzinami święta wielkanocne, d tego weselicho hehe juz chyba kasę zbierac tzreba bo i komunia w maju;-)
Vici trampolina super sprawa:-)
ja kwiecien przechlapany mam hehe a szczeglnie od 20 do 26 bo chrzesniaków plus antka urodziny mam;-) a przed urdzinami święta wielkanocne, d tego weselicho hehe juz chyba kasę zbierac tzreba bo i komunia w maju;-)
Rybcia_21
Fanka BB :)
tak Joaśka Dominika uwielbia Fifi ma z nią piżamkę podomkę figurki i teraz sobie upatrzyła właśnie ten rowerek i osprzęt.
Ona często siedzi z katalogiem www.Argos.co.uk i przegląda a później Maćkowi pokazuje i się pyta czy jej kupi he he na tyle mam dobrze że mnie się nie pyta czy jej kupie
Taki prezencik nas wyniesie około 100funtów
Ona często siedzi z katalogiem www.Argos.co.uk i przegląda a później Maćkowi pokazuje i się pyta czy jej kupi he he na tyle mam dobrze że mnie się nie pyta czy jej kupie
Taki prezencik nas wyniesie około 100funtów
Ostatnia edycja:
No wlasnie, a jak dzieciak juz ma prawie wszystko, bo teraz takie czasy, to ja wolalabym dac pieniazki, niz kupic nie potrzebny prezent. :-)
Wiem ze czesto rodzinka lub jej czesc sklada sie na jakis wiekszy prezent.
Ja w ogole nie orientuje sie w takich sprawach, bo jeszcze nie mam chrzesniaka
Wiem ze czesto rodzinka lub jej czesc sklada sie na jakis wiekszy prezent.
Ja w ogole nie orientuje sie w takich sprawach, bo jeszcze nie mam chrzesniaka
reklama
Kobieto - Ty się nie smuć, tylko ciesz ;p Patrz ile problemów Cię omija.Ja w ogole nie orientuje sie w takich sprawach, bo jeszcze nie mam chrzesniaka
A poczekaj jeszcze trochę na brata.
Podziel się: