reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty

O to super Joasia teraz tylko kupic :-)
U nas tez pogoda dopisuje ale przewaznie w ogrodzie siedze i maly szaleje na zjezdzalni(hustawki nienawidzi) albo pilke kopiemy :yes:

reklama
eee - nie będę kupować, bo mi sie nosić nie chce po schodach i jak się Jagodzie jeździć nie będzie chciało :)
Na placu zabaw jest za darmo, a plac po drugiej stronie ulicy :)
Motywacji brak :)

Dziewczyny - macie tablice w domu?
A jeśli tak, to jakie i czy wolałybyście inne?
Babcia wymyśliła taki prezent, tylko nie wie, jaką Jagodzie kupić i ja mam jej to powiedzieć.

nie mam tablicy chociaz na swieta mialam plany ...
ale pomyslalam sobie o kurzu i pyle z kredy i odpuscilam sobie :)

za to zamowilam wzoraj lego duplo dla kamilki (jednak zoo) i dla chrzesniaka meza lego duplo plac budowy ... teraz trzeba wyskoczyc z pieniazkow i zrobic przelew ....

a jezeli chodzi o prezenty w postaci kartek urodzinowych dla Waszych dzieciaczkow to dostana wszystkie z listy ale prosze bardzo wybaczcie mi spoznienie w niektorych przypadkach .... bardzo mi przykro z tego powodu ...i wstyd :zawstydzona/y:

Ja mam tablicę - taką do której mam literki z magnesikami a pisać po niej można markerem. No i tym markerem jest już cała dokumentnie popisana dookoła - nie wygląda to pięknie:no: I tak w ogóle to żałuję, że nie ma opcji pisania kredą - jakoś mnie ten kurz nie przeraża. Może jak będą jakieś promocje na Dzień Dziecka to kupię Inguchowi taką zwykłą czarną do kredy:tak:

My nie mamy ale polecam taka wlasnie ze z jednej strony sa literki z magnesami a na drugiej ze mozna pisac kreda. Jak idziemy do Maksa kolegi i on wlasnie taka ma to Majcik mamy z glowy taka jest zafascynowana nia. Na swita Bozego Narodzenia byly wlasnie takie w biedronce, balam sie kupic ze jakis bubel bedzie a okazalo sie ze jest super.
A w ogole Jagoda jest zainteresowana pisaniem kreda. My codziennie bierzemy kredy kolorowe i piszemy na chodniku, a w obi mozna kupic takie grube kolorowe we wiadereczku kredy. U nas dzieciaki sa zadowolone.
Mam pytanie, z tego co pamietam na swieta Bozego Narodzenia patrzylismy na zestawy sprzatajce dla dzieciakow, kupila moze ktoras? Bo ja chyba Majce musze kupic bo mi nawet nie da podlogi teraz pozamiatac. :baffled::baffled:

Ja mam taki zestaw sprzątający na wózku i Inguch sprząta od czasu do czasu. Najbardziej lubi mopa:tak: Nawet jest tam taka niby butelka z aerozolem (coś jak Pronto) i Inguch udaje, że psika wydając odpowiednie dźwięki:-D:-D:-D
A szczotka z szufelką przydają mi się do zmiatania z ziemi piaskoliny - są czyste i mogę tę piaskolinę z powrotem wrzucić do pojemniczka:tak:

reklama
Do góry