reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty

... bedziemy jeszcze myslec ale raczej na pewno beda to jakies drobiazgi ... mala ma i tak tyle zabawek

I właśnie dlatego jednak nie kupię tego niby basenu na balkon. Jak coś, to kupię dmuchany, zajmuje mniej miejsca po złożeniu ;p

I tak wracam do punktu wyjścia :|

reklama
Ja właśnie kupiłam dla Inguchy kilka gier na allegro (memo, Granny) i ciastolinę - weterynarza.

I czekam na jakieś fajne "letnie" pomysły:-) W sumie trochę tego trzeba kupić (muszę myśleć też za babcie i ciocie, bo wolą jak im się pomysł podrzuci) a po urodzinkach za miesiąc Dzień Dziecka;-)

Domek Fifi jest super ale Inguch nie lubi tej bajki:no:. Myślisz, że na taki domek one są już wystarczająco "dorosłe":confused: Ja się zastanawiałam nad zestawem Lego Duplo - domek dla lalek czy coś takiego ale myślałam raczej o następnych urodzinach:baffled:

tym sloniem to moj michal nawet teraz bawi sie u kolezanki ... kamila jeszcze nie wykazala zainteresowania

a jezeli chodzi o domek fifi to musisz pamietac ze tam sa bardzo male elementy ... co nie przeszkadzalo sie bawic tym mojej kamilce jak bylismy na nartach i 6 letnia dziewczynka miala ten domek ze soba ... mala najbardziej lubila te laleczki i lozko ... nie rozstawala sie z nimi ... to moze byc calkiem udany zakup :)

Ciekawy ten słoń.
No i ciekawe, ile bym szukała tych motylków po całym mieszkaniu ;-)

Jagoda Fifi tez nie lubi, no ale to przecież nie bajka, może by się zainteresowała domkiem.

Już sama nie wiem, co chcę - z jednej strony fajny prezent, z drugiej po co i tak nie zauważy, z trzeciej - kolejne coś, co stoi i zabiera miejsce.

Domek Fifi jest super ale Inguch nie lubi tej bajki:no:. Myślisz, że na taki domek one są już wystarczająco "dorosłe":confused: Ja się zastanawiałam nad zestawem Lego Duplo - domek dla lalek czy coś takiego ale myślałam raczej o następnych urodzinach:baffled:

Duplo juz mamy kilka zestawow i sa ok.
Co do malych elementow, to Viki nie bierze nic do buzi, nie wklada do nosa ani nigdzie indziej :-D Bawila sie ostatnio u kuzynki takim domkiem
LITTLEST PET SHOP-FAJNY DUZY ZESTAW (323409542) - Aukcje internetowe Allegro
i byla nim zauroczona. Wiem, ze lubi male figurki i zabawe w domku, ktory ciagle budujemy z klockow, dlatego szukalam czegos podobnego.
Sa jesczez domki z pepa jak nie lubicie fifi no i te pet shopy co pokazalam wyzej ;-)

A ten slon mnie bardzo zaciekawil - moze podsune komus jako pomysl na prezent dla malej :-D

Chociaz ostatnio zauwazylam, ze Viki najwiecej czasu poswieca zabawkom za 20-30zl, ktore kupuje gdzies "przy okazji". Na topie ciagle sa owoce/warzywa, ksiazeczki z doczepianymi zwierzatkami, karty memory z myszka miki itp.

Ostatnio z tata wymyslila sobie zabawe z wymyslona myszka. Dodam, ze nie ma zadnej myszki ;-) Udaje ze jej szuka za lozkiem, potem daje ja tacie, kaze mu mocno trzymac, aby nie uciekla. Czasem myszka ugryzie ja w palec i ma kuku, chowa ja sobie do kieszeni jak gdzies idzie itp. Wymysla z nia niestworzone historie - jestem w szoku ze umie tak sciemniac :-D I po co mojemu dziecku zabawki? :confused:

Ostatnio z tata wymyslila sobie zabawe z wymyslona myszka. Dodam, ze nie ma zadnej myszki ;-) Udaje ze jej szuka za lozkiem, potem daje ja tacie, kaze mu mocno trzymac, aby nie uciekla. Czasem myszka ugryzie ja w palec i ma kuku, chowa ja sobie do kieszeni jak gdzies idzie itp. Wymysla z nia niestworzone historie - jestem w szoku ze umie tak sciemniac :-D I po co mojemu dziecku zabawki? :confused:

Dzieci mają fajne pomysły:-)

A mi się spodobało coś takiego:

Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Tez mi sie ten domek podobal, ale mamy kilka kompletow takich domkow z normalnego lego, z mnostwem dodatkow, ktorym vika juz sie bawi, wiec juz sobie odpuscilam :tak:

Do góry