reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty

Joaska a patrzylas na allegro??? Kolezanka zamawiala i jest bardzo zadowolona ale zabij a nie wiem od kogo. Ona ma koszulki z napisami super mama super tata super dziecko

reklama
no właśnie patrzyłam :)

Tyle, że mi o tą jakość chodzi, a nie, że po jednym, praniu nic nie widać, albo kolory koszulek do niczego.
A nie znam osobiście nikogo, kto zamawiał, zeby namacanie sprawdzić jakość.
I miałam nadzieję, ze może któraś z Was.

Joaśka ja zamawiałam takie koszulki na dzien dziadka na allegro ze zdjeciem Antosia i napisem Kocham mojego DZIADKA! Poszukaj na allegro.
Dumni Dziadkowei nosza te koszulki i nic sie z nimi nie dzieje ale nie wiem czy uda mi sie odszperac namary na ta firmę ktora to robiła.

Joaśka na majówkowy rejs zrobiliśmy dla całej załogi koszuki polo Fruit of the loom Koszulka z nadrukiem Z przodu haftowany napis i logo, z tyłu napis flex (czy jakoś tak). Szczerze polecam. Koszulki super jakości i wykonanie też. Ale nie pytaj o cenę, bo zostało to rozliczone całościowo w kosztach rejsu i nie wiem.

Idą święta i myślę nad prezentami. Na razie mam pomysły na połowę.

- Jagoda – zestaw do sprzątania
- mąż - gra planszowa. Chyba Blue Moon City
- siostra z przyszłym szwagrem – też gra planszowa, a jak! ;p
- babcia – podstawka pod łyżkę (przydatne przy gotowaniu). O tyle trudne, że ona chce drewnianą, a takiej nigdzie nie mogę znaleźć. Babci wymarzony prezent, gdzieś na wycieczce to widziała kilka lat temu i do tej pory sobie pluje w brodę, że nie kupiła.

Mam problem z mamą, tatą i teściową. Raczej w tym roku odpadają już koszulki, kubki, kalendarze… z Małą

A jak u Was?

Ja dla Dominiki chce kupić kuchnie
Dla siostrzenic nie mam jeszcze żadnej opcji
tak samo jak dla rodzinki

Załączniki

• s10_b.gif
    s10_b.gif
    51,7 KB · Wyświetleń: 58
Ja dla Ingucha już kupiłam: ośmiorniczkę z ciastoliną, lalkę pijącą i siusiającą z nocniczkiem i od mojej mamy odkurzaczyk i zestaw sprzątający:-) do tego trzy książeczki. A i jeszcze dostanie od mojego brata wózek sklepowy i zestaw obiadowy dla lalek.
Dla chłopaków mojego brata: wózek z narzędziami i wielka wywrota a dla drugiego zestaw sprzątający i kasa sklepowa
Dla brata i bratowej mam kupić pieprzniczkę i solniczkę a dla rodziców nie wiem:no:

Dla Filipa kupiłam laptopa do nauki literek i cyferek - poszedł do 1 klasy i jako jeden z nielicznych nie umie czytać:no: . Jemu niestety musimy jeszcze dwa prezenty kupić bo: Mikołajki, Boże Narodzenie i urodziny ma w Wigilię. Nie mam za bardzo pomysłu.
Karolina chce pieniądze :baffled:
Dla Jacka nie mam pomysłu:baffled:

reklama
u nas kalendarze z dziecmi dla dziadkow to co roku moga byc :)
moja tesciowa z zazdroscia patrzy na kalendarz jaki ma moja mama z dzieciaczkami (dostala na swieta w zeszlym roku a tesciowa nie - ale to dluga opowiesc :-) )
dla malej chce kupic jakis zestaw talerzykow, filizanek
dla michala jeszcze nie wiem ..
a do tego jeszcze 7 innych dzieci - zalamka ...

Do góry