reklama
no właśnie patrzyłam
Tyle, że mi o tą jakość chodzi, a nie, że po jednym, praniu nic nie widać, albo kolory koszulek do niczego.
A nie znam osobiście nikogo, kto zamawiał, zeby namacanie sprawdzić jakość.
I miałam nadzieję, ze może któraś z Was.
Tyle, że mi o tą jakość chodzi, a nie, że po jednym, praniu nic nie widać, albo kolory koszulek do niczego.
A nie znam osobiście nikogo, kto zamawiał, zeby namacanie sprawdzić jakość.
I miałam nadzieję, ze może któraś z Was.
Joaśka ja zamawiałam takie koszulki na dzien dziadka na allegro ze zdjeciem Antosia i napisem Kocham mojego DZIADKA! Poszukaj na allegro.
Dumni Dziadkowei nosza te koszulki i nic sie z nimi nie dzieje ale nie wiem czy uda mi sie odszperac namary na ta firmę ktora to robiła.
Dumni Dziadkowei nosza te koszulki i nic sie z nimi nie dzieje ale nie wiem czy uda mi sie odszperac namary na ta firmę ktora to robiła.
Joaśka znalazłam, tu jest aukcja tego uzytkownika u ktorego zamawiałam koszulki
DOWOLNE ZDJECIE,NADRUK,100 POMYSLOW NA T-SHIRT (193071038) - Allegro
DOWOLNE ZDJECIE,NADRUK,100 POMYSLOW NA T-SHIRT (193071038) - Allegro
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Joaśka na majówkowy rejs zrobiliśmy dla całej załogi koszuki polo Fruit of the loom Koszulka z nadrukiem Z przodu haftowany napis i logo, z tyłu napis flex (czy jakoś tak). Szczerze polecam. Koszulki super jakości i wykonanie też. Ale nie pytaj o cenę, bo zostało to rozliczone całościowo w kosztach rejsu i nie wiem.
Idą święta i myślę nad prezentami. Na razie mam pomysły na połowę.
- Jagoda – zestaw do sprzątania
- mąż - gra planszowa. Chyba Blue Moon City
- siostra z przyszłym szwagrem – też gra planszowa, a jak! ;p
- babcia – podstawka pod łyżkę (przydatne przy gotowaniu). O tyle trudne, że ona chce drewnianą, a takiej nigdzie nie mogę znaleźć. Babci wymarzony prezent, gdzieś na wycieczce to widziała kilka lat temu i do tej pory sobie pluje w brodę, że nie kupiła.
Mam problem z mamą, tatą i teściową. Raczej w tym roku odpadają już koszulki, kubki, kalendarze… z Małą
A jak u Was?
- Jagoda – zestaw do sprzątania
- mąż - gra planszowa. Chyba Blue Moon City
- siostra z przyszłym szwagrem – też gra planszowa, a jak! ;p
- babcia – podstawka pod łyżkę (przydatne przy gotowaniu). O tyle trudne, że ona chce drewnianą, a takiej nigdzie nie mogę znaleźć. Babci wymarzony prezent, gdzieś na wycieczce to widziała kilka lat temu i do tej pory sobie pluje w brodę, że nie kupiła.
Mam problem z mamą, tatą i teściową. Raczej w tym roku odpadają już koszulki, kubki, kalendarze… z Małą
A jak u Was?
Rybcia_21
Fanka BB :)
Ja dla Ingucha już kupiłam: ośmiorniczkę z ciastoliną, lalkę pijącą i siusiającą z nocniczkiem i od mojej mamy odkurzaczyk i zestaw sprzątający:-) do tego trzy książeczki. A i jeszcze dostanie od mojego brata wózek sklepowy i zestaw obiadowy dla lalek.
Dla chłopaków mojego brata: wózek z narzędziami i wielka wywrota a dla drugiego zestaw sprzątający i kasa sklepowa
Dla brata i bratowej mam kupić pieprzniczkę i solniczkę a dla rodziców nie wiem
Dla Filipa kupiłam laptopa do nauki literek i cyferek - poszedł do 1 klasy i jako jeden z nielicznych nie umie czytać . Jemu niestety musimy jeszcze dwa prezenty kupić bo: Mikołajki, Boże Narodzenie i urodziny ma w Wigilię. Nie mam za bardzo pomysłu.
Karolina chce pieniądze
Dla Jacka nie mam pomysłu
Dla chłopaków mojego brata: wózek z narzędziami i wielka wywrota a dla drugiego zestaw sprzątający i kasa sklepowa
Dla brata i bratowej mam kupić pieprzniczkę i solniczkę a dla rodziców nie wiem
Dla Filipa kupiłam laptopa do nauki literek i cyferek - poszedł do 1 klasy i jako jeden z nielicznych nie umie czytać . Jemu niestety musimy jeszcze dwa prezenty kupić bo: Mikołajki, Boże Narodzenie i urodziny ma w Wigilię. Nie mam za bardzo pomysłu.
Karolina chce pieniądze
Dla Jacka nie mam pomysłu
reklama
u nas kalendarze z dziecmi dla dziadkow to co roku moga byc
moja tesciowa z zazdroscia patrzy na kalendarz jaki ma moja mama z dzieciaczkami (dostala na swieta w zeszlym roku a tesciowa nie - ale to dluga opowiesc :-) )
dla malej chce kupic jakis zestaw talerzykow, filizanek
dla michala jeszcze nie wiem ..
a do tego jeszcze 7 innych dzieci - zalamka ...
moja tesciowa z zazdroscia patrzy na kalendarz jaki ma moja mama z dzieciaczkami (dostala na swieta w zeszlym roku a tesciowa nie - ale to dluga opowiesc :-) )
dla malej chce kupic jakis zestaw talerzykow, filizanek
dla michala jeszcze nie wiem ..
a do tego jeszcze 7 innych dzieci - zalamka ...
Podziel się: