reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty

Ściągnę chyba coś niecoś od was. Dawno tu nie zaglądałam a teraz szukam pomysłów na prezenty - dopiero mam kaskę żeby zacząć kupować. Widzę, że kilka fajnych pomysłów jest :)

reklama
A ja jestem ciekawa co to za miseczki? Nie umiem znaleźć więcej info na forum, a nie jestem aż tak na bieżąco :(

Magdalena poszukaj ich na tym watku ale musisz sie sporo cofnac,Zuczek dala 2 zdiecia,powinny byc.
A mi one z glowy wylecialy mialam robic i nic.Skleroza nie boli(tylko trzeba sie nachodzic;-) )

Jezeli chodzi o prezenty, to my jeszcze nic nie mamy. Pomysły już są, tylko czekają na realizację.

Muzę Wam powedzieć, ze moi teście maja juz od 8 grudnia choinkę ustrojoną. Przeżyłam szok, no ale to ich sprawa. Ja swoją będę stroić ewentualnie dzień przed wigilią, zawsze stroiłam w samą wigilię. W każdym razie byli zawiedzeni, ze Mateuszkowy nie zareagował na ich choinkę> A ja im tłumaczyłam, ze to dla niego inny teren i traktuje to tak jak by wszystko było wporządku. Myślę, ze On dopiero będzie zachwycony jak u nas stanie kolorowe drzewko. To jest jego teren i wszytkie kąty juz zna. Potrafił zauważyć, ze przestawiłam kwiat z okna na szafę, więc tak dużego obiektu napewno nie przeoczy:)

Nam z prezentow to do kupienia zostal odtwarzacz mp3 dla siostry Dominika i laptop dla Kubusia. Nie moge z meza wyciagnac co mi kupil, powiedzial tylko ze bede w szoku, wiec cholera nie wiem czy mam sie cieszyc czy bac. Juz sie go zapytalam czy nie przypadkiem papiery rozwodowe ;-) :-)

W koncu wiem co kupujemy przyszlemu szwagrowi-butelke Jegermajstra.W tamtym roku oni kupili Jackowi czteropak piwa a my w tym damy alkohol.To bedzie tylko dla niego bo nikomu to nie smakuje,no chyba ze da cole i cytrynke to tez moge wypic:-D

reklama
a my wlasnie sprawilismy sobie prezent...nowy aparat foto :D jupppiiii w koncu nie bede sie wkurzac, ze po zrobieniu jednego zdjecia mi sie wylacza, tak bylo z tym poprzednim "truposzem" ;-) ale sie ciesze:-D

Do góry