reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty

reklama
No i wyslac faceta po prezent:no: zamiast misia puchatka ktory raczkuje przyniosl do domku krzeselko uczydelko czy jak mu tam:confused: nie wiem do konca.No baran jeden:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .
Ma szczescie,ze maly sie zachwycil i nie chcial zejsc z niego:tak: :tak: :tak: lampke wlanczal i wylanczal a jak sie cieszyl:-p
No ale mimo to zbluzgalam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: mezusia niech wie,jak mnie wysle po cos to tez jest zle jak nie to kupie.

No my juz tez dla maluchow kupilismy prezenty:)
Maks w tym roku to sie juz obłowił, jeden prezent dostal juz od babci i dziadka, drugi wczoraj od Mikolaja w przedszkolu no i w niedziele dostanie od nas garaz z wadera mam nadzieje ze bedzie zadowolony.
A Maja dostanie garnuszek na klocuszek. :-D

Tak jak juz pisalam to od nas Victor dostal krzeselko uczydelko_Od cioci(Blad-nieraz tu zaglada)garnuszek na klocuszek i pelno mniejszych roznosci.Od pierwszej babci wielka kostke z ??? kazda strona inna i jedna lepsza od drugiej i zabawki do kapieli.A od strony meza dostal "Tolo" taka duza miekka zabawka co ma lusterka,rybke co sie ja ciagnie i wraca a co tam wkleje zdiecia to zobaczycie.

Wiem,że jest jeszcze troche czasu ale już mysle co Victorkowi kupić na roczek.Myslalam o łosiu na biegónach ale moja mama już sobie zaklepala i ona kupuje.Nie mam zielonego pojęcia co kupić,a Wy myślałyście już nad tym?

Nie no - pojęcia nie mam, ale do maja jeszcze kupa czasu :)

Ja jak chcę sama coś Małej kupić, to tylko z mężem o tym rozmawiamy, bo jak babcie usłyszą, to od razy kupują. Niby fajnie, ale czasami mi się chce sprawić Jagodzie prezent.

A może klocki jej kupię - teraz wymyśliłam :)

Ja jak chcę sama coś Małej kupić, to tylko z mężem o tym rozmawiamy, bo jak babcie usłyszą, to od razy kupują.
U nas to samo , też nie mam pomysłów ale na szczescie jest jeszcze czas!!!

Za to mam juz prezenty na Dzień Babci i Dziadka, na świeta dostali kalendarze a teraz dziadkowie dostana koszulki z Antkiem :-)
a babcie ramki do zdjęć ze zdjęciam i napisem "najlepsza babcia na świecie"

Dla mojego dziecka najlepszym prezentem byłby komplet garnków, misek i różnych drewnianych łyżek:cool2:. No i jeszcze obowiązkowo jakieś kable;-).

A ja mojej córuni bym mogła sprezentować dużą ilość kaset wideo płyt kompaktowych i do tego bym mogła dodać pokrywki od garnków i drewnianą łopatke do mieszania.

A tak szczerze to też jeszcze nie myślałam nad prezentem

reklama
Zbliża się Dzień Ojca.
I chcę z tej okazji zrobić 2 koszulki z napisem. Jedna dla mężą, że kocha córkę, druga dla Jagody, że kocha tatusia.

Macie może namiary, na jakieś sprawdzone firmy?
Bo na niesprawdzone mam ;p
Chodzi mi o to, żeby jakość tych koszulek była dobra i napis nie schodził po jednym praniu. No i żeby był rozmiar na tak małe dzieci.
Koszulki mają być bez zdjęcia, tylko sam napis.

Do góry