reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Kasiu świetne prezenty:tak: Bardzo mi się podoba ta piaskolina;-) Mój Vicek jeszcze się takim rzeczami nie bawi za dobrze, ale myślę, że na urodziny albo dzień dziecka pomyślę o jakichś plastycznych rzeczach:tak:

A to nasze zakupowe prezenty:
- dla trochę ponad dwuletniej Justynki:
E06033_M.jpg

- dla 5.5letniego brata mojego O.:
A04547_M.jpg

B06413_M.jpg

- na razie dla Victora (szukamy jeszcze jakiegoś pojazdu albo zestawu typu playmobil):
B02863_M.jpg

G07654_M.jpg
tą z żółwiem już mu daliśmy i super się nią dzisiaj bawił:tak: A i my chętnie dołączyliśmy:-D
- dla Oliego:
51DHISDcnZL._SS400_.jpg

Myślę, że to by było na tyle:-p:rofl2:

WolfiA, super prezenty kupiłaś :tak: A te prezenty dla Victora to są gry :confused:

Z piaskoliny zdecydowałam się na:
PIASKOLINA MOON SAND ** COBI ** KSIĘŻYCOWY ZAMEK (849615891) - Aukcje internetowe Allegro
bo trochę podpytałam Oliwkę i najbardziej podoba jej się właśnie zamek.
Czyli Oliwką mam już całą obkupioną.

Starsze dzieciaki mam też już właściwie z głowy, bo oni zbierają sobie na coś większego i chcą dostać pieniądze.

Dla małżonka poluję na telefon HTC Touch Diamond.

A te prezenty dla Victora to są gry :confused: (...)
Dla małżonka poluję na telefon HTC Touch Diamond.
Tak Kasiu to są gry:tak:
Jedna to taka:
HASBRO - Gra Elefun
A tej z żółwiem nie mogę znaleźć, ale chodzi w niej o to, że żółw podnosi na przemiennie dwie nogi do góry i trzeba mu włożyć pod nie pionki (dodatkowo mówi kolor, ale jak włoży się inny to nic się nie dzieje), potem pod kolejne nogi i tak żółw jest coraz wyżej:-D Im jest wyżej, tym bojaźliwiej gada, że jest za wysoko:-p Naprawdę fajna gra dla całej rodziny;-):tak:
Zastanawiałam się jeszcze nad czymś takim:
http://www.hasbro.pl/mcp.php/pl/app/product/details/94/2083/index.html
http://www.hasbro.pl/mcp.php/pl/app/product/details/94/72/index.html

Tego telefonu to aż z ciekawości poszukałam, bo nie miałam o nim zielonego pojęcia:-p I muszę przyznać, że niezła klasa, technologia i ogólnie super się prezentuje:tak:

Ostatnia edycja:
Ja dla Jenni kupila lalke Baby Born bo stara kiedys popisala, kuchnie
SMOBY große Spielzeug Küche KINDERKÜCHE Spielküche NEU bei eBay.de: Küchen Zubehör (endet 18.12.09 05:20:44 MEZ)
i tablice do pisania i malowania z Hello Kitty
Dla Chrisa 2 samochody i samolot na zdalne sterowanie i robota
Roborover firmy WOWWEE promocja na Mikołaja (828562467) - Aukcje internetowe Allegro
dla Jacki
Mandale cos na tej podobie
Ravensburger Deco Mandala Designer Hello Kitty NEU OVP bei eBay.de: Malen Zeichnen (endet 13.12.09 19:17:33 MEZ)
pamietnik z aparatem do kompa
http://cgi.ebay.de/Mein-Video-Tageb...mQQptZLH_DefaultDomain_77?hash=item5637c390e2
i koraliki jeszcze zazyczyla sobie takie koraliki co sie sklada obrazki a na koniec sie to prasuje i jutro musze leciec szukac bo niewiem nawet jak to sie nazywa

Ostatnia edycja:
Super prezenty dziewczyny:shocked2::tak:.
Ja nie mam jeszcze sporaj ilości :dla moich rodzicow,dla jacka mamy,dla Jacka siostrzenicy,dla mojego brata i jego dziewczyny:tak:.Ona tez cos zawsze kupuje moim łobuzom;-),wiec i ja musze o niej pamiętać:tak:

reklama
no to ja lepiej wszystko kupiłam koniec prezentowania już nie będę wymieniać bo sporo tego w końcu dla 8 osób.:-D

Do góry