reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Ja też lubie ten sklep Emilka narazie ma spodenki beżowe nie bardzo grube ale ciepłew środku z polarkiem i ma po moim chrzesniaku i nie wiem czy oni maja firmę tup tup jesli tak to siostra tam kupowała ale zestaw z kurtką
te są jakby sztruksowe na polarze i jakiejs innej firmy, na m... jakas polska firma, bardzo fajne
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
pytanko do mam dziewczynek: czym bawia sie wasze pociechy najchętniej?? szukam prezentu dla męża siostrzenicy, która jest młodsza od naszych lutówkowych dzieci o miesiąc... i nie mam pomysłu
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas na pierwszym miejscu kolorowanie kredkami i ksiazeczki. Pozniej ciuchcia z drewnianych klockow.
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dzięki dziewczyny:-) ale... i tak nadal nie wiem co kupic małej wózki dla lalek ma i to nawet kilka, jakies lalki też ale narazie to niczym takim sie nie bawi konkretnie, no chyba, że niedlugo zapała miłością do lalek...:-)
a jaką ta ciuchcię macie, bo myślałam o czyms takim też, nawet dla Hubka :-)U nas na pierwszym miejscu kolorowanie kredkami i ksiazeczki. Pozniej ciuchcia z drewnianych klockow.