reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
co mozna kupic tescią na gwiazdke?
szukam pomysła:confused:
dla taty i szwagra przyszłego''w czerwcu slub'' tez nic nie mam:no:
i wogole nie chce mi sie swiat:zawstydzona/y::-(

Agusia, ja zapytałam wprost teściów, teść sobie zażyczył jakąś książkę przygodową, a teściowa herbatę zieloną lub odchudzającą. A rodzicom jeszcze nic nie wymyśliłam.

ja tez zapytałam to usłyszałam
''NO COS TY NIE WYGUPIAJ SIE '' NIC NIE CHCEMY:wściekła/y:

Ja swojemu teściowi rok temu na gwiazdkę kupiłam skórzany portfel. Z chłopami to ogólnie jest problem, ale mój repertuar dotychczas wyglądał tak: portfel, mapnik, termos, okulary przeciwsłoneczme, futerał na telefon, saszetka na dokumenty, latarka na głowę (nie pamiętam jak to się fachowo nazywa) :-)
To tyle pamiętam z prezentów dla teścia:tak:

Ja swojemu teściowi rok temu na gwiazdkę kupiłam skórzany portfel. Z chłopami to ogólnie jest problem, ale mój repertuar dotychczas wyglądał tak: portfel, mapnik, termos, okulary przeciwsłoneczme, futerał na telefon, saszetka na dokumenty, latarka na głowę (nie pamiętam jak to się fachowo nazywa) :-)
To tyle pamiętam z prezentów dla teścia:tak:

Czołówka ;-)

reklama
Konrad napisał list do mikołaja i dostanie to co sobie zarzyczył:-)
sospiranieatakuj1pw0.jpg

i jeszcze jedna gre
OKRĘTY * statki * BITWA MORSKA *ELEKTRONICZNA* TV (277310818) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry