reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Widzę że bramki piłkarskie na topie :-) Milenka chyba by się z takiej ucieszyła, bo też bardzo lubi pokopać sobie piłkę i czasem nawet strzelamy sobie gole :-p
Ale dostała: od tatusia: słodycze, od mojej mamy: figurki dinozaurów, plastikowe owoce, znikopis i parasolkę. A ode mnie kilka książeczek o Franklinie + jedna z wierszami, taki Supermarket:
SUPERMARKET 95cm ! Dzień Dziecka! SKLEP + GRATIS! (648573740) - Aukcje internetowe Allegro
+ do niego taka sama kasa jaką wklejała Rozalka, bo nie było w zestawie.

reklama
Gosiaa jak Emilka.jeżdzi na hulajnodze.?

jeszcze na dworze nie wypróbowała dostała dopiero ją dziś rano:tak:;-)bo R zauważył w sklepie i jej kupił :tak:

narazie po domu to nie ma gdzie jeździć wybieramy się na dwór ale wichura jest a R mówił że u niego w pracy wichura i ulewa (połamał sobie przez to parasol:sorry:) mam nadzieje że nie dotrze to do nas :sorry: bo planowałam wyjśc za pół godziny:sorry:

Co dla 5 latki na urodziny?
ja tez ciągle mam taki problem co kupić .....na dzień dziecka kupiłam chrześniakowi puzzle i paletkę ze świecącą piłką z wizerunkami "Ben 10 " nie wiem co to za pamper :eek:ale podobno na topie tak mi powiedziała pani w sklepie :sorry:

kiedyś to jak kupiłam z Kubusiem Puchatkiem to się cieszył a teraz :szok::-D

Mysia a u nas na odwrót, Milenka chętnie bawi się autkami, za to lalki (ostatnio znowu dostała dwie) ma głęboko gdzieś :no: Nie bawi się nimi wcale. Woli gumowe kucyki Pony, dinozaury, misie.

Oli lubi też bardzo samochody, ma 2 i chętnie się nimi bawi. Ale zabawa lalką (bo ma właściwie jedną, nie liczę tych maleńkich) to numer jeden. Nosi ją na rękach, tuli, całuje, śpiewa kołysanki, mówi, że kocha itp :tak: I mówi do mnie:
- Patrz, ja też jestem mamusią.

reklama
Victor też lubi powozić lalkę w wózku;-):-D Ma takiego szmacianego chłopca, z czapką z daszkiem i koszulką z jakimś autkiem i też go tuli, wozi na rowerku czy autku, przykrywa kołderką, żeby mu nie było zimno:-D A jak ostatnio kupowaliśmy w prezencie lalkę jego kuzynce to nie mógł przeżyć, że tyle czasu była u nas w domu (stała na szafie), a my musimy ją oddać:sorry:

Do góry