reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

oj tak Jagusiu dzisiaj to jestem padnieta i w ogole nie w formie.:-( .
Olu super sprawa z ta hustawka chyba,tez sei skusimy i kupie Wikuni,:-) tylko tak ajak pisala Marta nie robia wysylki za granice a wiesc to autem z Polski tutaj to potrzbny jest Tir hehe..wiec raczej bede musiala kupic tutaj i duzo drozej bo zabawki tu sa kolosalnie drogie..wczoraj np kupilam zwykla kaczuszke zolta do kapieli taka gumowe i wyszlo mnie 20zl hehe co w Polsce pewnie za 5 bym dostala,no ale takie sa realia zycia tutaj...jezu to nie ten watek zmykam juz ...:baffled:

reklama
A zabawka wyglada jak na zdjeciu . Taki szescian o intensywnych kolorach i do tego "klocki" z materialu ktore grzechocza albo piszcza i koresponduja z kolorami scianek..zabawka jest od 6 miesiaca. Ale ta firma ma tez inne od 3go. Reakcja Julki na zabawke byla tez fajna:)

No to polecam na prezenty:) Moze tesciowa sie skusi?

Naprawde taki mieciutki material i akurat za miesiac bedzie jak znalazl. A juz widze ze Julka obydwie raczki ma zajete i wszystko by tam sprawdzala. Ale na razie na poznawaniu buzka sie skonczylo:)

Tak wszystkie piszemy co tu kupic na prezenty dla najblizszych,ale My tez w sumie jestesmy...Moja rodzina zawsze sie pyta co bym chciala pod choinke a aj co roku mowie..nie wiem :baffled: hihi...A Wy dziewczyny co byscie chcialy dostac? pewnie nasi mezowie tez maja nie lada zagadke co Nam kupic..:confused:

Jgusiu super sa zabawki z lamaze:tak:
Wiki,ja tez nie wiem co chce dostac i zawsze mowie ze nic nie potrzebuje. A moj mezus pare dni temu powiedzial ze juz wie co mi kupi, dran jeden ja nie lubie jak mi tak powie o mnie cholera trzaska z ciekawosci;-)

reklama
Juuuupiiiiiiiiii!!!! Teściowa wygrała dzis w totka kupe kasy,miała piątkę:-) więc z głowy mam już huśtawkę,kojec i zabawki na święta:tak: :-) no i mogłaby mi oddać długi to i ja bym na gwiazdkę i chrzciny kase miała:dry: :cool2:

Do góry