reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

Tak Olu:-D :-D :-D 4 letnią.21 lat byłam jedynaczką a jak wychodziłam za mąż to rodzice mi oznajmili że "wydarzyło im sie"pamietam że byłam w szoku:-D :-D :-D

reklama
Kaju moja mama myslala ze jest w ciazy w tym samym czasie co i ja!!! Troche dziwnie by bylo i sie nie dziwie ze bylas w szoku!!!
A co do prezentow to wymyslilam ze tesciow wyslemy na basen z sauna i masazem! Oni wszystko maja wiec nawet Kristi stwierdzil ze beda z tago zadowoleni!!!
A mojej mamie zorganizuje plytke tego jakiegos Rubika, bo jej sie podoba a ja nie wiem co to i kto to! Niestety nie wiem jednak co mojemu tacie kupic? Piszcie jeszcze o waszych pomyslach to moze mi cos do glowy przyjdzie!!!

Kreciku ale mi podsunelas pomysl.:-) .moze wlasnie mojej mamie jakis karnet na zabiegi kosmetyczne kupie..Chyba bardziej bedzie si ecieszyla niz z tego aparatu telefonicznego tym bardizej,ze nigdy nei byla u kosmetyczki bo zawsze jej szkoda kasy..Basen to raczej odpada u nas bo nie umie plywac hehe:baffled:

Nie uwierzycie,ale jak tak ogladalam fotki Olisia i Allanka z gazetami to wpadl mi pomysl prezentu do glowy :tak: hehe..mojej jednej z trzech chrzesnic zrobie prenumerate jej ulubionej gazety,wiem,ze co miesiac bierze kase od mamy i leci kupowac ..wiec napewno sie ucieszy z tej prenumeraty:-) ..co sadzicie dobry pomysl czy raczej kiespki:confused:

Ja uwaqzam ze super pomysl Wiki!!! W zeszlym roku chcielismy tesciowi jego gazetke zaprenumerowac ale niestety tej gazety nie prenumeruja!!!

A tak poza tym stwierdzilam ze ja zrobie Kristianowi kalendarz z moimi zdjeciami, musze tylko cos pokombinowac i pomyslec o scenerii!!!

tak tak Kreciku kalendarz dla mezusia super sprawa i koniecznie w bikini ;)

z prenumerata to super pomysl, sama mojemy Alusiowi zamowilam kiedys prenumerate " magia i miecz" bo sie interesuje fantastyka, a ja dostalam w prezencie prenumerate" twojego stylu" :)

ten muzyczny ocean to suuuper sprawa, chyba Jula dostanie fajny prezent :)

Kreciuku,jakbyś mieszkała w Polsce to Piotr Rubik wychodziłby Ci uszami;-) Co stacja radiowa to jakiś jego utwór-tzn.jego kompozycja...

Dziewczynki,a czy któraś już zamówiła kalendarz z linku ,który podała AsiaZ ?Bo ja utknęłam w momencie gdy jest już zrobiony i co dalej???!!!

reklama
Do góry