reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

Ja też jeszcze nie,bo nie mam dopasowanych fotek....
Mi wpadła jeszcze do głowy hustawka,nasze dzieci niedługo będa siedzieć,te wszystkie Fisher Price i inne sa tylko do 11 kg co w przypadku mojego synka mija sie z celem bo on pewnie niedługo będzie tyle ważył,hihi więc wynalazłam polskiej firmy i nadającą sie na dłużej,zerknijcie...zaraz podam link.

reklama
witam:)
ja ze styczniowek.. ale podsune moze wam pomysl z doswaidzenia:)
moje dzecko w wieku 4 miesiecy dostalo w przezncie taki fajny stolik edukacyjny.. powiem wam ze ma juz 10 miesiecy i codziennie spedza przy nim sporo czasu:) jest to o tyle fajne ze nozki sa demontowane i mozna to polozyc bezposredni na podlodze:)

PLAYSKOOL stolik edukacyjny MEGA-OPCJE ! (144654914) - Aukcje internetowe Allegro

mamy wlasnie taki stolik...a takmoje dzecko bawi sie przy nim z 2 mniesiaca mlodsza kolezanka Natalka:)
tym razem Natalka przyszla do Igorka

na allegro jest mnostwo propozycji w roznych cenach.. a to naprawde pochlaniac czasu:) przestawia sobie wszytsko kreci co sie da wklada do siateczki wyciaga:)

Pozdrawiam

Ola -ten album fajna sprawa, musze sie rozgladnac za czyms podobnym, allegro jest fajne, i wiem ze mozna sie szybko uzaleznic, tylko niestety w wiekszosci nie ma przesylek za granice.
Aniolekk - dzieki za rade, zawsze to fajnie miec "sprawdzone" pomysly od "starszych" mam. Z tego co pamietam to chyba Wiola cos podobnego zachwalala ze swojego doswiadczenia. Ale chyba bawic sie moze dopiero jak samodzielnie siedzi (?); no eentualnie na kolankach u mamy:)

Ja jestem w trakcie wysylania fotek do tego kalendarza i mysle,ze dzisiaj to zrobie..ni ebede robic zadnych ramek i ozdobien jednak bo to wszystko oni moga zrobic wiec za duzo moze sie okazac tych dodatkow..a cos nie dziala Jagusia nie mozna zamowic?

reklama
Olu ten album to świetna sprawa-musze podpowiedzieć ciotkom, niech kupują. A hużtawkę też chcemy kupić ale to już sami bo raczej nie spodziewam sie ze ktoś zafunduje małej tak drogi prezent no chyba że dziadki:laugh2:

Do góry