reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
dziewczyny pomocy... co dla 8-latki można ciekawego - i nie drogiego - kupić pod choinkę?

Nince na Mikołaja kupiłam już torebkę okrągłą na ramię z portfelikiem Hello Kitty:) osobiście nie przepadam, ale myślę, że małej się spodoba:) pozostaje coś kupić pod choinkę i chyba postawimy na jakiś instrument;
izabela fajne te grające zwierzaki, co Maja od chrzestnego ma dostać!

Ostatnia edycja:
mój M. zamówił właśnie dla tej 8-latki jakiś zestaw "zrób to sam" - gdzie się robi papier czerpany i go ozdabia wedle uznania; fajnie to opisane, przyznać muszę... i nieźle wyszukał skubaniec! a ja jeszcze dokupiłam Nince marakesy drewniane, korzystając z dnia darmowych dostaw:) jest taki sklep dość ciekawy: Zabawki dla dzieci, zabawki, gry dla dzieci - Kolorowa Krowa, atrakcyjne ceny mają; ..........a teraz spadam do łóżka bo ryję gębulą po klawiaturze...

Ok to my stoimy na tym, że moja mama kupuje Misi laptopika o takiego LAPTOP E-EDU MÓWI PO POLSKU HIPCIO PIESEK 12M+ (1325846913) - Aukcje internetowe Allegro
i może jakąś tablicę do rysowania wiecie taką, że się rysuje a potem podnosi i się wszystko ściera. Widziałam w pepco za 30zł, to niedrogo.
Teściowa z babcią i siorką P. składają się na taki stolik o:
SMOBY Biurko tablica dwustronna + stolik + ławka (1344239549) - Aukcje internetowe Allegro
i pewnie jakieś ciuszki zimowe do tego fajne.
A my kupujemy zestaw kąpielowy, czyli mata do wanny:
CANPOL ANTYPOŚLIZGOWA MATA DO KĄPIELI DUŻA (1333161151) - Aukcje internetowe Allegro
i zabawka: TOMY MISIE ZE SNOWBOARDEM NA ZJEŻDŻALNI - GDYNIA (1340108070) - Aukcje internetowe Allegro
a siorka ma - chrzestna Miśki kupuje sanki:
SANKI METALOWE Z PCHACZEM DREWNIANE SIEDZISKO W-wa (1316171618) - Aukcje internetowe Allegro
no a śpiworek sobie sami dokupimy...no i mamy taki zestaw;d

andariel, te zwierzaki muzyczne to ja wyszukałam na necie, bo się mnie chrzestny pytał, a właściwie jego narzeczona, co kupić Mai pod choinkę, więc podsunęłam pomysł ;-) mają zamówić i zobaczymy czy to warte było :tak: ale zobaczę to, a właściwie Maja, dopiero pod choinkę :-)

malbertka, czy ten laptop Ali "mówi" po polsku???

Ostatnia edycja:
A ja dalej nie wiem co małej kupić. Bo właściwie ma wszystko, zabawki sie przewalają po domu i tylko czekam żeby się czesci pozbyć. Myślę o sankach bo jednak mamy zimę na całego, ale jak to Azorek pisała ceny sięgaja od 60 do 80 f za drewniane jak dla małych dzieci, bo są tańsze dla starszaków plastykowe, ale te się nie nadają.

reklama
Do góry