reklama
andariel
mama super dwójki :]
dziewczyny pomocy... co dla 8-latki można ciekawego - i nie drogiego - kupić pod choinkę?
Nince na Mikołaja kupiłam już torebkę okrągłą na ramię z portfelikiem Hello Kitty osobiście nie przepadam, ale myślę, że małej się spodoba pozostaje coś kupić pod choinkę i chyba postawimy na jakiś instrument;
izabela fajne te grające zwierzaki, co Maja od chrzestnego ma dostać!
Nince na Mikołaja kupiłam już torebkę okrągłą na ramię z portfelikiem Hello Kitty osobiście nie przepadam, ale myślę, że małej się spodoba pozostaje coś kupić pod choinkę i chyba postawimy na jakiś instrument;
izabela fajne te grające zwierzaki, co Maja od chrzestnego ma dostać!
Ostatnia edycja:
andariel
mama super dwójki :]
mój M. zamówił właśnie dla tej 8-latki jakiś zestaw "zrób to sam" - gdzie się robi papier czerpany i go ozdabia wedle uznania; fajnie to opisane, przyznać muszę... i nieźle wyszukał skubaniec! a ja jeszcze dokupiłam Nince marakesy drewniane, korzystając z dnia darmowych dostaw jest taki sklep dość ciekawy: Zabawki dla dzieci, zabawki, gry dla dzieci - Kolorowa Krowa, atrakcyjne ceny mają; ..........a teraz spadam do łóżka bo ryję gębulą po klawiaturze...
Ok to my stoimy na tym, że moja mama kupuje Misi laptopika o takiego LAPTOP E-EDU MÓWI PO POLSKU HIPCIO PIESEK 12M+ (1325846913) - Aukcje internetowe Allegro
i może jakąś tablicę do rysowania wiecie taką, że się rysuje a potem podnosi i się wszystko ściera. Widziałam w pepco za 30zł, to niedrogo.
Teściowa z babcią i siorką P. składają się na taki stolik o:
SMOBY Biurko tablica dwustronna + stolik + ławka (1344239549) - Aukcje internetowe Allegro
i pewnie jakieś ciuszki zimowe do tego fajne.
A my kupujemy zestaw kąpielowy, czyli mata do wanny:
CANPOL ANTYPOŚLIZGOWA MATA DO KĄPIELI DUŻA (1333161151) - Aukcje internetowe Allegro
i zabawka: TOMY MISIE ZE SNOWBOARDEM NA ZJEŻDŻALNI - GDYNIA (1340108070) - Aukcje internetowe Allegro
a siorka ma - chrzestna Miśki kupuje sanki:
SANKI METALOWE Z PCHACZEM DREWNIANE SIEDZISKO W-wa (1316171618) - Aukcje internetowe Allegro
no a śpiworek sobie sami dokupimy...no i mamy taki zestaw;d
i może jakąś tablicę do rysowania wiecie taką, że się rysuje a potem podnosi i się wszystko ściera. Widziałam w pepco za 30zł, to niedrogo.
Teściowa z babcią i siorką P. składają się na taki stolik o:
SMOBY Biurko tablica dwustronna + stolik + ławka (1344239549) - Aukcje internetowe Allegro
i pewnie jakieś ciuszki zimowe do tego fajne.
A my kupujemy zestaw kąpielowy, czyli mata do wanny:
CANPOL ANTYPOŚLIZGOWA MATA DO KĄPIELI DUŻA (1333161151) - Aukcje internetowe Allegro
i zabawka: TOMY MISIE ZE SNOWBOARDEM NA ZJEŻDŻALNI - GDYNIA (1340108070) - Aukcje internetowe Allegro
a siorka ma - chrzestna Miśki kupuje sanki:
SANKI METALOWE Z PCHACZEM DREWNIANE SIEDZISKO W-wa (1316171618) - Aukcje internetowe Allegro
no a śpiworek sobie sami dokupimy...no i mamy taki zestaw;d
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja wczoraj wybierałam prezent dla Gabi od moich rodziców. Wybór padł na laptopa (to akurat mój tato się uparł, bo informatyk)LAPTOP EDUKACYJNY NOWOŚĆ 2010 JUŻ OD 12 mieś (1330529588) - Aukcje internetowe Allegro
i puzzle misie UKŁADANKA DREWNIANA PUZZLE MISIE UBIERZ MISIA (1342929052) - Aukcje internetowe Allegro
od na będzie miała matę MATA WODNA AQUADOODLE STANDARD 53 x 53 cm 243 - Zabawki, sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci
i puzzle misie UKŁADANKA DREWNIANA PUZZLE MISIE UBIERZ MISIA (1342929052) - Aukcje internetowe Allegro
od na będzie miała matę MATA WODNA AQUADOODLE STANDARD 53 x 53 cm 243 - Zabawki, sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci
izabela...
Fanka BB :)
andariel, te zwierzaki muzyczne to ja wyszukałam na necie, bo się mnie chrzestny pytał, a właściwie jego narzeczona, co kupić Mai pod choinkę, więc podsunęłam pomysł ;-) mają zamówić i zobaczymy czy to warte było ale zobaczę to, a właściwie Maja, dopiero pod choinkę :-)
malbertka, czy ten laptop Ali "mówi" po polsku???
Ostatnia edycja:
niestety - po angielskiemu...
miranda
Fanka BB :)
A ja dalej nie wiem co małej kupić. Bo właściwie ma wszystko, zabawki sie przewalają po domu i tylko czekam żeby się czesci pozbyć. Myślę o sankach bo jednak mamy zimę na całego, ale jak to Azorek pisała ceny sięgaja od 60 do 80 f za drewniane jak dla małych dzieci, bo są tańsze dla starszaków plastykowe, ale te się nie nadają.
reklama
Podziel się: