reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Neverend no to musisz sie znac chyba troche na fotografii jak bedziesz umiała wykorzystac róznice miedzy tymi Nikonami...
Ja to zawsze tak na czuja robie fotki a do konca tej techniki nie wykorzystuje, a szkoda, ale trzeba troche czasu zeby przy tym przysiąść...ciekawiste to jest na pewno i pikne!;-)

W realu tez są troche tańsze zabawki teraz, tu katalog
Hipermarket Real�/�Kraina Malucha�/�Pomyśl życzenie

reklama
malbertka ;-) Monia o 22:00 juz spiocha ;-) sama się wybiorę na buszowanie ;-)ale do tesco bo mam 5 minut spacerku a do Reala to bym sie koolała ze 30 minut no i po nocy to bym stracha miala ;-)

a co do aparatow to ja nie mam takich marzeń bo jestem technicznym imbecylem i nie umialabym tego ustrojstwa uzywac :-(

mitemil, Martyna dostanie laptopa czy już ma, bo chyba o nim wspominałaś wcześniej, czy ja coś poknociłam :baffled:
chyba, że to prezent dla ciebie :-D
i wózeczek jaki fajowy :-)

Efe, nie tylko ty, ja też nie mam. Miał być wózek, ale kupiłam tani urzywany, teraz pewnie kupię klocki. Ja juz sobie prezent kupiłam(-:

eee ja tez nie mam dla męza i mam mega problem bo przez lata pomysły mi się wyczerpały...a zawsze mam duze wymagania co do prezentów i wyszukuje czegos niebanalnego(co nie zawsze się podoba później bauhaha)

Mirandzia, jaki ? - ten kubeczek kobiecy? ehehehehhe zarcik, żarcik

Malbertko, nie, nie kubeczek, ale coś równie intymnego, coś dla dwojga, i także wielorazowe i z silikonu. To teraz się pewnie każda zastanawia co to może być? Bo wielorazowe i z silikonu. Jak by co to mogę na T napisać;-)

reklama
Do góry