reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Neverend no to musisz sie znac chyba troche na fotografii jak bedziesz umiała wykorzystac róznice miedzy tymi Nikonami...
Ja to zawsze tak na czuja robie fotki a do konca tej techniki nie wykorzystuje, a szkoda, ale trzeba troche czasu zeby przy tym przysiąść...ciekawiste to jest na pewno i pikne!;-)

W realu tez są troche tańsze zabawki teraz, tu katalog
Hipermarket Real�/�Kraina Malucha�/�Pomyśl życzenie

reklama
malbertka ;-) Monia o 22:00 juz spiocha ;-) sama się wybiorę na buszowanie ;-)ale do tesco bo mam 5 minut spacerku a do Reala to bym sie koolała ze 30 minut no i po nocy to bym stracha miala ;-)

a co do aparatow to ja nie mam takich marzeń bo jestem technicznym imbecylem i nie umialabym tego ustrojstwa uzywac :-(

mitemil, Martyna dostanie laptopa czy już ma, bo chyba o nim wspominałaś wcześniej, czy ja coś poknociłam :baffled:
chyba, że to prezent dla ciebie :-D
i wózeczek jaki fajowy :-)

Efe, nie tylko ty, ja też nie mam. Miał być wózek, ale kupiłam tani urzywany, teraz pewnie kupię klocki. Ja juz sobie prezent kupiłam(-:

eee ja tez nie mam dla męza i mam mega problem bo przez lata pomysły mi się wyczerpały...a zawsze mam duze wymagania co do prezentów i wyszukuje czegos niebanalnego(co nie zawsze się podoba później bauhaha)

Mirandzia, jaki ? - ten kubeczek kobiecy? ehehehehhe zarcik, żarcik

Malbertko, nie, nie kubeczek, ale coś równie intymnego, coś dla dwojga, i także wielorazowe i z silikonu. To teraz się pewnie każda zastanawia co to może być? Bo wielorazowe i z silikonu. Jak by co to mogę na T napisać;-)

reklama
Do góry