reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Azorek ale mi sie podoba ten drewniany wózeczk!!!!

Deli laptop super fajny!! Może też sie skusze???

ja na razie zamówiłam dla mojej takie namiociki do ogrodu z tunelami ale chyba zostawie to na dzień dziecka. Na mikołaja zastanawiam się nad lego duplo a na gwiazdke chciałabym stoliczek z krzesełkami ale nie wiem czy damy rade z kasą no chyba że dziadki sie dołożą :p o taki ten stloiczek
Buy Pink Table And 2 Chairs Set from the Next UK online shop

reklama
Deli laptop to super pomysl:) ja tez chcialam kupic ale moja mama sie uparla zebym zostawila tez jej pole do popisu bo jak ja wszystko kupie Amelkownie to co ona zrobi? hihiwiec laptopa dostanie od babci :]
Megaczka i ja patrzylam na ten sam model stolika wlasnie :] ale ze moja Amelkowna ostatnio namietnie kladzie sie na podlodze z zabawkami i wali pietami lub glowa w podloge to zamowilam sofke rozkladana. moze sobie chociaz glowy nie rozwali ;]

Mitemil mi się marzy ale gdzieś słyszałam że Nikon ma najgorsze obiektywy. Ja się znowu w tym roku obejdę bez...ech. Grunt, żeby Gabi prezent miała a ja poczekam na kiedyś. A poza Nikonem coś jeszcze ci wpadło w oko? Hmmm tańszego. Bo ja kompletny amator jestem.

Tak jak dziewczyny pisały. Nikon na rynku jest wiodącą marką jeśli chodzi o aparaty. Wielu profesjonalistów pracuje właśnie na tej marce. Ale jak dziewczyny wspominały i sony i canon też mają wiele do zaoferowania.

mitemil ja w Gliwicach nigdy nie byłam na Giełdzie,ale jeźdża znajomi i tam tez są sanki w różnych cenach ja głownie Mysłowice i Załęże

W takim razie musze zajrzeć koniecznie tym bardziej, że mieszkam w Mysłowicach, a na giełdę mam 15 minut piechotką :-)

Wózeczek drewniany uroczy, laptop super pomysł, choć moja Martyna takowy posiada, a i tak woli mój :-( Co do lalek to moja Martyna woli misie i... samochody :-p

My mamy Nikona D60 chyba musiałabym sprawdzić dokładnie i jestem mega zadowolona jak do naszych amatorskich zdjęć to suppppeeeeerrrrrrrrr .Polecam
U mnie każdy chyba w rodzinie na ten aparata sie napalił jak zobaczył jakie ładne zdjęcia wychodzą .:tak:

w tesco i realu można coś upatrzeć.
są też laptopiki, my oprócz tego domku Kiddielandu i sanek chcemy właśnie laptopka.
ale póki co to mamy tyle zabawek!:p

jeeee.... nie zbankrutuje!!!
wózek dla lalki jest w tesco za 22,90 ;-) taki wystarczy ;-)
kupie im jeszcze skrzynie na zabawki (no dobra... to bardziej dla mnie ;-)) i musze cos dla Jasia wydumac...
aaaa... i maja byc promocje nocne - 20% ino musze sprawdzic kiedy ;-)

Rubi, na promocje nocne to oczywiscie Monie bierzesz ze sobą, no nie?!hehe

A aparacik taki porządny tez bym chciała, bo mam taką kiszke juz przeżytą. No ale nie kupuje. Bo mam w planach nabyc parowar do gotowania na parze ze względu na Alkę, bo nawet jak my bedziemy mieli jakis obiad co nie jest dla niej, to tam jakos tak mi sie wydaje bedzie łatwiej dla niej cos przyszykowac, cos co by zjadła, bo zupki to juz jej obrzydły chyba...

A co do prezentów pod choinke dla dzieci to ja zastanawiam sie nad kotem interaktywnym - ma ktoś jakies doswiadczenia?
cos takiego
FurReal Friends - Kotek - zabawka interaktywna - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl
drogie, ale na mikołaja kupiłam juz pierdułke za 10 zł i nic więcej, wiec to by było takie porządniejsze i mysle ze interesujące dla Małej bo ona szaleje za "cici":-D

tylko boje się zeby się szybko nie popsuł przy jej sposobie zabawy, bo to niby zabawka od 4 lat.

reklama
no a apropos aparatów to też jestem zwolenniczką Nikona. Mam aktualnie D40, ale po nowym roku jak mi się plany powiodą to zakupię D5000, bo marzę i śnię o nim:D
a więc co do zabawek:
klocki mamy,
wózek mamy,
krzesełko mamy,
tunel i aż 2 namioty mamy.
Więc pora na domek dla lalek, laptopa, sanki i... już nie wiem co. Może jakaś kaska na wycieczkę do Zoo??

Do góry