jak ktoś szuka jeszcze pomysłow polecam katalog Tesco z zabawkami,ja dzisiaj dostałam na maila i własnie przeglądam
Gazetki i promocje Tesco
Gazetki i promocje Tesco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sanki mi sie podobają,ale cena juz nie bardzo,my podobne oglądaliśmy na giełdzie i w granicy 80zł sie wahały ze wszystkim
my jednak się chyba zdecydujemy na lustrzankę, a kamerę to może kiedyś tam kupimy ;-) chyba, że wybierzemy tańszą opcję aparatu i do tego osobno kamerę.......... za duży wybór kupno oczywiście na raty, żeby nie było tak wesoło
mitemil, a pochwal się jaką macie lustrzankę na oku i sprzęt do studia foto? ;-):-) bo my nie możemy się zdecydować na konkretny model i mamy dylemat
ja sie z tym nie zgadzam bo Nikon to jeden z lepszych lustrzanek i ma bardzo dobre obiektywy,mam koleżanki,które głownie na takich bazują(profesjonalistki) i zdecydowanie polecająMitemil mi się marzy ale gdzieś słyszałam że Nikon ma najgorsze obiektywy. Ja się znowu w tym roku obejdę bez...ech. Grunt, żeby Gabi prezent miała a ja poczekam na kiedyś. A poza Nikonem coś jeszcze ci wpadło w oko? Hmmm tańszego. Bo ja kompletny amator jestem.
efe, co do obiektywów nikona to się nie zgodzę, nie spotkałam się jeszcze z taką opinią
fajne aparaty ma też canon, ale drogie
a jeśli szukasz tańszej fajnej lustrzanki, to słyszałam o sony, np model alfa :-) Lustrzanki Sony - Aukcje internetowe Allegro
można też kupić aparat używany, podszkolić się i za jakiś czas kupić coś lepszego )
my jednak na razie odpuszczamy lustrzankę, ale za to kupimy kamerę