reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
a ja o dziwo pomyły juz mam ;-) gorzej z kasa ale ta sie zawsze znajdzie ;-) musi ;-)

dla Moni - wózek dla lalki z Taesco + zółwik sorter tez z Tesco. zołwik na Mikołaja a wzek na BN
dla Jasia - mikroskop z Tesco + drewniana tabliczka mnozenia z KDC
dla chrzesniaka meza - zestaw kregli + nie wiem co jeszcze... cos sie w Tesco znajdzie ;-)
dla R kupilam krawat z pozytywka - najpierw chcialam z bałwankiem ale to bylby zby wredne wiec dostanie krawat z Mikolajem

aha - paczki z pracy jeszcze dostane - beda 2 wielkie reklamowy slodyczy ;-)

basiu? paczki??? u nas juz są ale ponoc takie wielkie ze i na Mikolaja i na BN sie nimi dzieci obdzieli :-) kolezanka mi napisala ze mam tira na poniedzialek zamowic :-)

No mój też paczki może juz w przyszłym tyg dostanie :-)
I nie wiem czy wykupować Jasiowi bilet na te mikołajki przedszkolne bo to dość późno i nie wiem czy mi wysiedzi...
A tak to u mnie jest taki problem jak u Maggie - Jaśka te świecaco-grajaco-mówiące cuda jakoś nie kręcą... Ale uwielbia wszelkiego rodzaju sortery, piramidki, układanki drewniane - więc może mu coś w ten deseń kupię.
Juli domek dla lalek albo laptop (też w tesco raczej, u nas noc zabawek wczoraj, dziś i jutro od 18 ale średni wybór, chyba do Krak się wybierzemy - ale to już w grudniu).

Chrześniaków mamy załatwionych już - Łukasz poszedł na łatwiznę i dał pieniądze - ale sama wiem po sobie że to najlepszy prezent :-) A w rodzinie to prezentów sobie nie robimy, tyle co mamie bo ma imieniny w Wigilię aaa i jakieś dobre winko do obiadu bożonarodzeniowego ;-)

A my sobie laptopa mamy sprezentować z mężem ale nie wiem jak z kasą będzie...ale mam nadzieję że się uda, najwyżej po nowym roku jak będą obniżki poświąteczne :-)

Adas paczke juz dostał, mega paka słodyczy :0 starczy mi na długo
a na prezent to mysle o laptopie dla niego, lubi sobie wcisakc wiec moze sie bedzie podobac chociaz na 5 minut
najlepsza zabawka to teraz rura od odkurzacza: jezdzi ( bo wylot ma male kolka) nia po całym mieszkaniu z zacieciem na twarzy

u nas laptop służy do zamykania i otwierania... Monia wcisnie z jeden guzik i trach - zamyka lapka :-)
statnio za pchaczem paraduje :-)
dzis ja zajełam plastikowymi foremkami do ciastek - miala zabawe :-) no i przyszedl pojemnik na zabawki wiec mega rozrywka - sprzatanie :-) strasznie jej sie podoba ze moze tam wrzucac zabawki :-)

kupiłam dziś prezent dla Zosi na mikołaja - różowy odkurzacz :-D ona uwielbia odkurzacz więc mam nadzieje że ten jej się spodoba :-)

dziewczyny a może widziałyście gdzies jakies torebki dla dziewczynek? chodzi mi o takie torebki z różnymi przegródkami, zapinane na zatrzask, na pasku... coś jak "dorosłe" tylko mniejsze i przeznaczone dla dzieci; Nina uwielbia chodzić z torebką, wciąz coś do niej wkłada, wyciąga, pokazuje itp. - najczęściej grzebie wmojej torbie,a to nie jest za bardzo bezpieczne, bo zawsze mam w niej mnóstwo różnych szpargałów;

reklama
Do góry