reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
a ja o dziwo pomyły juz mam ;-) gorzej z kasa ale ta sie zawsze znajdzie ;-) musi ;-)

dla Moni - wózek dla lalki z Taesco + zółwik sorter tez z Tesco. zołwik na Mikołaja a wzek na BN
dla Jasia - mikroskop z Tesco + drewniana tabliczka mnozenia z KDC
dla chrzesniaka meza - zestaw kregli + nie wiem co jeszcze... cos sie w Tesco znajdzie ;-)
dla R kupilam krawat z pozytywka - najpierw chcialam z bałwankiem ale to bylby zby wredne wiec dostanie krawat z Mikolajem

aha - paczki z pracy jeszcze dostane - beda 2 wielkie reklamowy slodyczy ;-)

basiu? paczki??? u nas juz są ale ponoc takie wielkie ze i na Mikolaja i na BN sie nimi dzieci obdzieli :-) kolezanka mi napisala ze mam tira na poniedzialek zamowic :-)

No mój też paczki może juz w przyszłym tyg dostanie :-)
I nie wiem czy wykupować Jasiowi bilet na te mikołajki przedszkolne bo to dość późno i nie wiem czy mi wysiedzi...
A tak to u mnie jest taki problem jak u Maggie - Jaśka te świecaco-grajaco-mówiące cuda jakoś nie kręcą... Ale uwielbia wszelkiego rodzaju sortery, piramidki, układanki drewniane - więc może mu coś w ten deseń kupię.
Juli domek dla lalek albo laptop (też w tesco raczej, u nas noc zabawek wczoraj, dziś i jutro od 18 ale średni wybór, chyba do Krak się wybierzemy - ale to już w grudniu).

Chrześniaków mamy załatwionych już - Łukasz poszedł na łatwiznę i dał pieniądze - ale sama wiem po sobie że to najlepszy prezent :-) A w rodzinie to prezentów sobie nie robimy, tyle co mamie bo ma imieniny w Wigilię aaa i jakieś dobre winko do obiadu bożonarodzeniowego ;-)

A my sobie laptopa mamy sprezentować z mężem ale nie wiem jak z kasą będzie...ale mam nadzieję że się uda, najwyżej po nowym roku jak będą obniżki poświąteczne :-)

Adas paczke juz dostał, mega paka słodyczy :0 starczy mi na długo
a na prezent to mysle o laptopie dla niego, lubi sobie wcisakc wiec moze sie bedzie podobac chociaz na 5 minut
najlepsza zabawka to teraz rura od odkurzacza: jezdzi ( bo wylot ma male kolka) nia po całym mieszkaniu z zacieciem na twarzy

u nas laptop służy do zamykania i otwierania... Monia wcisnie z jeden guzik i trach - zamyka lapka :-)
statnio za pchaczem paraduje :-)
dzis ja zajełam plastikowymi foremkami do ciastek - miala zabawe :-) no i przyszedl pojemnik na zabawki wiec mega rozrywka - sprzatanie :-) strasznie jej sie podoba ze moze tam wrzucac zabawki :-)

kupiłam dziś prezent dla Zosi na mikołaja - różowy odkurzacz :-D ona uwielbia odkurzacz więc mam nadzieje że ten jej się spodoba :-)

dziewczyny a może widziałyście gdzies jakies torebki dla dziewczynek? chodzi mi o takie torebki z różnymi przegródkami, zapinane na zatrzask, na pasku... coś jak "dorosłe" tylko mniejsze i przeznaczone dla dzieci; Nina uwielbia chodzić z torebką, wciąz coś do niej wkłada, wyciąga, pokazuje itp. - najczęściej grzebie wmojej torbie,a to nie jest za bardzo bezpieczne, bo zawsze mam w niej mnóstwo różnych szpargałów;

reklama
Do góry