reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

hej
ja juz zaczynam kompletowac powoli prezenty, bo u nas grudzien to : 1. mikolaj , 2; drugie urodizny, 3. tylko 2 dni pozniej gwiazdor
narazie mam 2 puzzle z drewna i 1 kartonowe, bo tym sie mlody najbardziej ostatnio fascynuje ( i konikami - wiec znaalzma tez mu duza pake lego duplo taka stadnina z dwoma konikami, ludizkami itp), domino drewniane ulubienca noddy :) no i kuferek na *******ki moulin Roty, pewnie firma u nas nieznana, uwielbiam ja, maja super rzeczy... i tak poz atym nie mam pomyslu, jaki oprocz lego taki konkretniejsyz prezent dla dwulatka???? poradzcie cos!
kupilam tez plecaczek moulin roty smoka, ale go wyweszyl wie chyba pojdzie w uzytek jeszcze przed grudniem...

reklama
Dzien dobry z rana. Dorianek od dziadkow na roczek dostal autko elektryczne i mozna tez nim zdalnie starowac- to zabawka, ktora sie codziennie intaresuje, od cioci dostal zestaw narzedzi plastikowych i skubany wie, ze mozna nimi przy autku krecic, to cos nieraz tam probuje krecic przy kole :-D poza tym lubi kosiarke i taczke prowadzi brawurowo :-D prezenty trafione! Ostatnio kupilismy mu lego, ale takie wielkie klocki i tez cos na ala'wieze uklada..:-)pocieszny jest..
Niedawno babcia spytala co mu pod choinke ma kupic... i sie ciezko zastanawiam...........:confused:
PS.Przy prowadzeniu kosiarki zdjecia nie mam, ale zrobie na dniach i dolacze;-)
Zobacz załącznik 292057Zobacz załącznik 292059Zobacz załącznik 292056Zobacz załącznik 292058

wow! super autko!!!! gdzie mozna naby takie cos,????????????

Oj tak - polecam. Miśka u znajomych nie chciała się niczym innym bawić:)

KASIA ten domek jest świetny! Anielka dostała go na pierwszą gwiazdke i ciągle jest na topie... ale... na roczek Antek dostał wersję dla chlopcóe: Ogromny Piracki Statek Dźwięki Muzyka Kiddieland (1287645921) - Aukcje internetowe Allegro i też wymiata :)

Hmmm myslicie ze ten domek to dla dziewczynek tylko??Tak sobie tez pomyslalam ze domek dla chłopca ale chyba nic w tym złego?Jakos bardziej widzi mi sie domek niz statek....

Kasia, ja tam jestem za równouprawnieniem:tak:
Co w tym złego że chłopak przemebluje mieszkanie, czy położy dziecko spć?

i ja jestem za równouprawnieniem! :-)
Kasia jeśli Ci się domek podoba bardziej to ja na Twoim miejscu bym brała bez wahania!
baj de łej, wkurza mnie nieziemsko jak mi ktoś mówi że to tylko dla chłopca a to tylko dla dziewczynki :/
Marcel ma swoją ulubioną lalkę szmaciankę której daje ciumki a dziadek mu ją zabierał i mowił mu że nie wolno i misia dawał, no jak to zobaczyłam to opier!@@ równo, bo niby czemu nie może mieć lalki? ;/
a i jeszcze jak ubiorę młodego w coś czerwonego to zaraz mam komentarze że to kolor only dla dziewczynek... aż żal że ludzie mają takie dziwne nastawienie co do płci u dzieci :/

KASIA mój Antek domek uwielbia! Napisałam, że wersja dla chłopców - bo jakoś tak mi się ubzdurało, że skoro Aniela dostała domek a Antek statek - no nie wiem jakoś tak mi się rozumowało i macie rację bezsensu zupełnie! Sama jestem przeciwna stereotypom i się we własne sieci wplątałam:baffled::eek::-D:-D:-D
Kupuj domek - jeszcze się Kuba nim bedzie bawił bo to naprawdę fajna :tak::tak:

reklama
dziewczyny co do rownouprawnienia : to moj synek uwielbia wszelkie koniki/kucyki. ma 2 lalki : pluszowa jedna, a druga normany bobas gumiak, ktorego wozi we wozku! wozek oczywiscie rozowy, bo innych nie robia! bierzemy go na dwor, do parku, a co! niech sie ludzie patrza :)
a wczoraj w sklepie maly zaczal rzucac okiem w strone zabawek hello kitty :) no...z hello kitty to sobie jednak dalam spokoj :) ale seria the cars, spiderman itp itp wcale go nie przyciaga :)

Do góry